söndag 19 augusti 2018

PÅKÖRNING - SMITNING - KRIMINELLT BETEENDE - PARKERINGSPLATS HAGAGATAN - LACKSKADA EV FRAMVAGNSSKADA

Smitningsskador där bilar har blivit utsatta för dörruppslagningar, blir repade och påkörda på parkeringsplatser och andra liknande ställen har bara på några få år ökat lavinartat, detta enligt försäkringsbolagen och polis. Skadorna blir oftast kostsamma för bilägaren då den som orsakat skadorna allt som oftast fegt och spya-skitarsligt smiter iväg utan att ta sitt ansvar. Man kan undra över vad orsaken till detta kan vara, är det svensken/svenskarna som helt plötsligt har kastat av sig ärlighetstänket - eller är det utifrån inkommande ismer och kulturyttringar som gör sig allt mer påminda. Orsaken är säkert att finna i att plötsliga sk svenskar helt saknar normala moralkoder som passar in i Sverige och övriga västvärlden.

Framtidens Sverige kommer att kännetecknas av det totala förfallet på alla plan. FN har i sin senaste framtidsprognos kommit fram till att Sverige 2030(OM 12 ÅR) är ett land som kommer att behöva söka U-LANDSBISTÅND. Om, nuvarande makthegemoni består så kommer således den gamla industri och tekniknationen Sverige att återgå till att vara vad det fordom var, ett oerhört fattigt och efterblivet land med en parasiterande sk elit, en nyadel sprungen ur de politiska sekterna och dessas utomparlamentariska uppdragsgivare.

Ang det som syns på bilden ovanför: då jag inte har varit åsyna vittne till vem som orsakat de lackskador som syns på bilden här ovan så blir mina antaganden om "VEM" som är den skyldige baserade på de tekniska bevis som finns, "färg", skadans "höjd" över markytan jämfört mot misstänkt fordon. Dock så kan det finnas en liten möjlighet att det är någon helt annan person än den jag misstänker som har drullat sig vid framförandet av misstänkt bil, densamme är helt klart smittad med nyankommen SKITARSEL-ETIK.

Inga kommentarer: