lördag 22 september 2018

BERT FRÅGAR TINO ANG INVANDRINGEN - KOSTNADER - STAT - KOMMUN - LANDSTING - SKATTEBETALARE


I den här videon får Bert "Skara" Karlsson svar på sina frågor "OM" hur framtiden för Sverige och svenskarna kommer att gestalta sig "OM" den vansinniga altruistiska migrationspolitiken får en fortsättning även under kommande mandatperiod.
Konsekvenserna om migrationsvansinnet fortsätter blir att landet med de högsta skatterna i världen tvingas att höja kommunalskatten med 4 - 6 skr(kanske mer) per intjänad hundralapp. En annan konsekvens kan bli att kommunerna istället väljer att skära ned på den kommunala servicen, då drabbande i första hand skolan, äldreomsorgen och hälsovården samt förstås även andra kommunala verksamheter. Då svenska kommuner är stora arbetsgivare blir det med anledning av ovanstående så, att man tvingas att avskeda ett stort antal anställda, den då kraftigt ökande arbetslösheten kommer att göra att de privata arbetsgivarna får trumf på hand vid löneförhandlingar, mao en situation som Svenskt Näringsliv länge har trängtat efter.
Tino är väl värd att lyssna på då han enbart har syftet att belysa/lyfta fram säkerställda statistiska fakta från exv SCB. Han har inget eget uttalat politiskt syfte med sina oftast negativa kritiska statistiska presentationer av den/de svenska staten, kommunerna och det svenska samhället i övrigt.

OBS! LÄS GÄRNA BOKEN "MASSUTMANINGEN" SKRIVEN AV TINO SANANDAJI.
"MASSUTMANINGEN" FINNS ATT LÅNA PÅ MÖNSTERÅS BIBLIOTEK!

OBS! OM BOKEN "MASSUTMANINGEN" INTE LÄNGRE FINNS ATT LÅNA PÅ MBIB SÅ HAR DEN TAGITS BORT AV PERSONALEN. ANLEDNINGEN ÄR DÅ TROLIGTVIS ATT TINO:s I BOKEN FÖRMEDLADE STATISTISKA SANNINGAR OM SVERIGE INTE ANSES VARA I ÖVERENSSTÄMMELSE  MED DEN AV DE SJU RIKSDAGSPARTIERNA S+M+C+L+KD+V+MP ANBEFALLDA POLITISKT KORREKTA(PK) VERSIONEN AV VAD SVERIGE ÄR, KOMMER UR OCH VILKA SOM BYGGT LANDET.

Inga kommentarer: