onsdag 1 januari 2020

NYÅRSKRÖNIKA 2019 HENNRIK JÖNSSON SAMMANFATTAR ÅRET 2019 OCH DECENIET 2010-TALET - BERTS BLOGG OM KLIMATHOTANDE FASCISTER

2010-talet kan kort sammanfattas till att vara det decennium där Sverige fullt ut styrs av ett 4% GALENSKAPSPARTI/SEKT, "MILJÖPARTIET". Partiet/sekten är dessvärre också groteskt svårartat infiltrerat av kommunister, jesustroende och islamister.

HUR FAN I HELVETE!, kan ett dårjävlars extremistparti/sekt som exv "MILJÖPARTIET" överhuvudtaget få ha någon som helst möjlighet att utöva regeringspolitisk makt eller annan form av maktutövning. Ett bra exp på miljöpartiets gravt lögnaktigt sjuka hybrismaktutövning är den världsomspännande ångestskapande psykiska hotmisshandeln av barn och svagsinta vuxna personer. Detta kriminella maktutövande utfört genom att MILJÖPARTIET öppet och tydligt supportar klimathotsprofeten GRETA THUNBERG och hennes ångest/skräck profetior - HOW DARE YOU MILJÖPARTISTER och inte minst DU GRETA THUNBERG, HOW DARE YOU!

 "HUR FAN I HELVETE"!, kan ett dylikt sjukligt aggressivt våldshotagerande vara lagligt möjligt i ett land som vitt och brett inför omvärlden utger/påstår sig för att vara den "HUMANITÄRA STORMAKTEN", ATT VARA EN RÄTTSSTAT, ATT VARA EN DEMOKRATI. Svar: allt visar på att Sverige är en MARIONETTDEMOKRATUR på väg mot att bli en öppen diktatur som styrs av totalitärförespråkande religionpolitiskt inspirerade KLIMATHOTSFASCISTER. Dessa  Fascister har sina tankerötter inhämtade från div org(FN, EU, BILDBERG, TLC, ROMKLUBBEN, MUSLIMSKA BRÖDRASKAPET mfl) som önskar/eftersträvar en ny världsordning, NWO.
Hur kan detta ovan framfört vara möjligt? Svaret ges av den f.d. NATOCHEFEN, dansken, ANDERS FOGH RASMUSSEN:
SVAR: "SVERIGE ÄR REN GALENSKAP OCH UTOM ALL KONTROLL AV POLITISK KORREKTHET"!


P.S. Man kan undra över hur många barn/ungdomar som tagit livet av sig i ren ångestdesperation inför det hatiska dogmatiska klimathotsbudskap som GRETA THUNBERG har fått möjlighet att spy ur sig via div MSM-media(inte minst då SVT)och vid de sk KLIMATKONFERENSER som FN-org IPCC är värd för.
Jag anser att GRETA THUNBERG har den sittande regeringens gillande och tillåts därför att utöva grov kriminell politisk verksamhet som främst är avsedd att riktas mot de mest lättpåverkade och psykiskt svagaste grupperna i Sverige och omvärlden.

GRETAS klimathotsbudskap har ingen som helst realevetenskaplig grund att stå på/hänvisa till. Det GRETA THUNBERG framför är inget annat än HITTEPÅSMÖRJA(datorframtagna klimatmodeller) producerat av personer som med fanatisk religioninspirerad övertygelse gärna förvränger och manipulerar klimatdata så att det passar deras önskade framtidsspådda klimathotsförutsägelser.
Märkligt nog finns det de som tror på GRETA och hennes groteska vanföreställningar ang en klimatkastastrof inom en alltid glidande 10 års period(klimatkatastrofen borde redan varit här för 60 år sedan om de tidigare klimathotarna haft rätt) framåt i tiden som påstås vara orsakad av att mänskligheten använder fossila bränslen. Klimathotarna i vår tid förutspår att det i närtid ska bli en global temperaturhöjning på upp mot 3-4 grC om inte CO2 utsläppen drastiskt minskas - på 1970-talet förutspådde den tidens klimathotare att en ny stor istid var på G inom en snar framtid. Det har således alltid funnits klimathotare som vill påverka och försätta mänskligheten i ett ångesttillstånd av skräck för ett hotande helvete bestående av antingen, is eller eld, i det senare fallet kan vi också inbegripa de helvetespredikande religionerna och deras prelaters hot om ett underjordiskt helvete.
Detta med att som under alla gångna tider och i nutid försöka sprida skräck, ångest mm för att därmed kunna kontrollera människomassorna är alltså ett gammalt knep som alltid har haft en politisk agenda som bakomliggande orsak/grund.

2018 släppte Sverige ut 42 Megaton CO2 vilket redan det är väldigt lite för ett högteknologiskt industriland typ Sverige.
Svensk skog, övrig växtlighet och mark förbrukar 45 Megaton CO2, man kan säga att Sverige har ett underskott på 3 Megaton CO2. Mao, Sverige är således redan minus CO2-neutralt och behöver därmed inte vidta några ytterligare åtgärder för att minska CO2 utsläppen, annat agerande som att fortsätta med det omöjliga målet att bli totalt fossilfritt är rena tokdåreidiotin och ett grovt kriminellt missbruk av svenska folkets gemensamma tillgångar.

I Mönsterås finns det förstås folk som öppet stöder och är GRETA THUNBERGS vänner och fans, en del av dem är det under galgens krav, var PK, håll käft eller dö socialt. En som öppet stödjer GRETA THUNBERG är Mönsteråsbloggens redaktör Jonny Nilsson, finner det märkligt att en doktorand i Historia, alltså en studerad människa som borde vägledas av det vetenskapliga synsättet att alltid pröva en tes med en antites, så är dock inte fallet med Jonny Nilsson. JN hemfaller helt åt att på religiöst vis TRO på hotprofetior, i detta fall uttalade av ett barn som blivit hänsynslöst skamligt utnyttjat av det globalistiska likväl som det svenska maktetablissemangets ytterst sjuka önskningar om en annan världsordning, en dito som inte har sin grund i folket/folken för dessas bästa. 




Inga kommentarer: