lördag 18 april 2020

LÄKAREN VIROLOGEN DOCENTEN OCH FORSKAREN JAN STILLSTRÖM - ANDERS TEGNELL ÄR EN POLITISKT TILLSATT BLUFF!

Härligt att det fortfarande finns personer sådana som Läkaren, Virologen, Forskaren och Docenten Jan Stillström. Jan talar klarspråk ang FHM och Anders Tegnell:s hantering och den valda pandemistrategi som har tillämpas vid smittspridningen av Coronaviruset i Sverige.
Någon bekämpning Coronaviruset har det ju knappast rör sig om då FHM redan från början varit tydliga med att man har eftersträvat allmän smittspridning för att uppnå den sk "Flockimmuniteten".

Jan Stillman är en av många svenska som utländska virusspecialister som har en annan åsikt om vad som är rätt pandemistrategi, han menar att A Tegnell och Co vid FHM är rena bluffen som varande påstådda experter, bluffexperter med en politisk agenda som styr deras val av strategi. Likaså dömer han ut den sittande regeringen MP+S med stödpartier som totalt odugliga att hantera den uppstådda pandemisituationen. Regionerna de fd Landstingen och dess företrädare, politiker som tjänstemän, ger han betyget totalt odugliga, detta när det gäller att upphandla mediciner, skyddsutrustning mm. Nej, Jan ger inte mycket för det för Sverige förödande vänsterliberala globalisttänket, typ "Det ordnar sig alltid på något vis - om inte, tja, det brukar alltid komma något Positivt ur det Negativa"!

Inga kommentarer: