torsdag 28 mars 2024

Ang NYA LAGAR 2024 - KRIMINELLT ATT SPOLA NER MATFETTER I VASKEN - VAD MER KAN BLI KRIMINELLT?

Ja, vad mer än att spola ner matfetter i vasken kan tänkas bli kriminellt i den närmaste framtiden? 
Kanske att det blir lag här i Sverige på ett förbud mot att spola ner fekalier(skit), urea(piss) och toapapper i den i de flesta bostäder vanligt förekommande  vattenklosetten(toaletten). Problemet med matfetterna är förstås kommet av en ökad användning av dessa i matlagningen. Den största orsaken till problemet i fråga är att finna i eftersatt underhåll och anpassning till rådande omständigheter och där är fastighetsägarna, kommunerna och staten de som bär det huvudsakliga ansvaret. 

 

Ja, man kan inget annat än att förvänta sig att dylika tokigheter kommer att explodera i antal ju närmare år 2030 den gällande tideräkningen tar oss. För det gäller ju för Sveriges galenpanne-politiker och dito klimathotsaktivister att köra landet Sverige in i recession så långt det bara är möjligt för annars finns ingen möjlighet för dem att hävda att den sk "OMSTÄLLNINGEN" var av nöden för Sverige och dess befolknings bästa - jävla trams och ett gigantiskt bedrägeri!  

 

År 2030 är ju det år då AGENDA 2030 ska vara genomförd, alltså den sk OMSTÄLLNINGEN av samhället till att bli ett mera sk "HÅLLBART" dito vilket bla innebär att sk fossila bränslen som exv bensin, diesel, gas och kol ska fasas ut och ersättas i det mesta av elektrifiering i stor skala. Märkligt som fan att "elektrifiering" av det mesta ska genomföras till varje pris, detta till trots att det inte finns någon som helst möjlighet att genomföra den galenskapen då varken el eller mineraler som exv "Koppar" finns tillgängliga i tillräcklig mängd/volym att tillgå på planeten Jorden/Havet. Ändå, kör politikerna detta vansinnesrace mot allt sunt förnuft och trots vetskapen om sakernas reella tillstånd.

Inga kommentarer: