tisdag 21 februari 2023

SVENSKA "ALTHEIM-ARE" ERT EFTERMÄLE BLIR FÖRHOPPNINGSVIS VÄRRE ÄN VÄRST

Magnus Stenlund säger, Citat:" Det är DIG den MER eller MINDRE ovillige KOLLABBORATÖREN", typ Franz Altheim. 

Vem/vilka kan det vara som Magnus åsyftar? 

Jo, det är DU som alltid gömmer dig i mängden - DU den anonyme, den fege, den rädde, pk-amöban, pk-parasiten! 

Det är DU som okritiskt hejar på exv klimathotar-GRETA dito J Rockström utan att vilja se eller höra alternativen - DU som gör tummen upp för att DU känner att DU måste av rädsla för att hamna utanför den fesljumma värmen i altheimerkollektivet, skuffas ut i kylan, bli ensam! 

Det är DU som anser dig vara GOD men ändå begagnar dig av det ONDA - DU som tycker synd om gärningsmännen men struntar i offren! 

"Du är polisen som haffar pensionärer som bryter mot HMF på nätet istället för att jaga förnedringsrånare på stan som pissar på sina offer och skenbegraver dem"! 

Det är DU, just DU som känner igen dig i texten här ovan som är en sk ALTHEIM-are, en medlöpare, en ynkligt feg fan, ett förbannat jävla sketarsel som kommer att få ett eftermäle som är värre än värst. Ditt eftermäle kommer att straffa även dina efterkommande i många generationer framöver. De kommer att hata dig/er till max för den totala förödelsen av välfärdsstaten Sverige som du och dina många gelikar är medskyldiga till. Allt för att ni ALTHEIM-are inte vågade annat än att buga, niga, krypa, åla, kräla inför pk-partiernas och sossestasi-statens folkfientliga partiadel vilka mycket hellre gör guldkantad karriär genom att låta sig bli rövknullade av Wallenbergklanen, EU, FN, WEF mfl liknande globalistiska väldsförstörare.

Se och njut av den här videon med Magnus Stenlund som är i retorisk toppform, detta är hans bästa prestation hittills, grymt bra!   

  

Inga kommentarer: