söndag 10 januari 2010

Kriminella Invandrare - rasister som bara rånar SVENSKAR

TV3 "Insider" visar i följande vidioklipp(KRIMINELLA INVANDRARE) hur den svenska vardagen alltmer präglas av kriminella invandrares rasistiska våldsdåd.

Länk 1: http://www.youtube.com/watch?v=z8CK_JmBLJM&feature=related

I videon frågar sig Aschberg och andra interjuvade "hur ska vi lösa detta allt mer eskalerande samhällsproblem". Ja, makthavarna(politikerasen) nekar ju till att invandrarnas kriminallitet är att se som ett allvarligt problem så därifrån är bara tystnad och förnekelse att vänta. Anledningen till politikerasens arrogans i frågan är att de har bestämt sig för att Sverige måste öka sin befolkning snabbt genom massinvandring och att den får kosta vad den kosta vill både i pengar och grovt våld riktat mot svenskar, de jävla asen ser på det som en naturlig process av den vansinnigt tokiga iden att skapa ett multikulturellt Sverige.
Jag hoppas verkligen att denna brottslighet som visas upp i videoklippen ovan blir en vardaglig och personligt upplevd realitet för det här landets makthavare - inget skulle glädja mer!

6 kommentarer:

Gammal Hårdrockare sa...

Visst har du rätt, men vi får inte glömma att de största bovarna inte är politikerna, det är svenskarna som val efter val röstar fram dessa politiker. Det är väljarna som är idioter, inte politikerna. De är bara resultatet av svenska folkets enfald.

Bert sa...

Visst, jag håller med till hundra % att svenska folket är enfaldiga, naiva, tröghuvade men de har också under 78 år blivit kuvade och hjärntvättade och därmed rädda för socialistpolitikerasen.

Sen är det ju så att det är inte svenska folket eller ens medlemmarna i partierna som röstar fram politikerna som individer, det är respektive partistyrelse som till sist utser vilka personer som ska finnas med på valsedlarna. Dock finns det ju en möjlighet att kandidera genom att föra en privat eller bidragfinansierad personvalrörelse. Denna möjlighet är nu bara ämnad att vara skådebröd för folket, en säkerhetsventil. Tro inte att maktetablisemanget tillåtit denna möjlighet om de upplevt detta som ett uns av hot mot deras makthegnomi.

Alltså, Sverige är inte den demokrati som det marknadsför sig som - Sverige är en av de mest vämjeliga monarkistiska smygdiktaturer som existerat.
Ställ dig själv frågan: varför definieras det svenska statsskick som MONARKI om nu Sverige är en fullvärdig parlamentarisk demokrati.

Sverige, så sjukt, så förljuget, så skändat - ansvaret för detta ligger helt på politikerasens axlar och detta oavsett vad för ism de svenska riksdagspartierna sägs grunda sin politik på.

Jimmy sa...

Jag frågar folk varför dom går på alla dessa lögnhalsars valser om ett bättre samhälle när det stundar valår.Svaret jag får "det är som att välja mellan pest eller kolera".Jaha men varför inte skita i att rösta då.Sverige är ju en demokrati som har fria val och har man fått rösträtt ska man nyttja den,blir följd svaret.På åttiotalet gick en tysk dokumentär som hette "Die dummen schweden",kanske på sin plats för en repris.

Bert sa...

Förr kunde svensken se skillnaden mellan ismerna, socialism och kapitalism. Numera har ju de båda ismernas företrädare förenats i kampen mot svenska folket, så hur svenkarna än lägger sina röster så blir den förda politiken och resultatet av den i stort sett det samma - pest eller kolera.

Ja, varför röstar svensken ändå på lögnhalsarna - ja, det kan bara förklaras med att svensken har fostrats till: att göra sin plikt, som att arbeta för skitlöner, som att betala världens högsta skatter och för det få västvärldens lägsta pensioner, som att rösta så som samhällsklass, släkt och vänner förväntar sig och kräver, som att låta andra tala för sig i det offentliga rummet mfl exp. Ja, svensken är helt enkelt hjärntvättad till att utföra en hel mängd med måsten och plikter.
Om nu svensken inte utför sina ovanstående plikter så straffas han/hon med utfrysning och skitprat från allmänheten och reprisalier från makthavarna.
Ja, det är då inte att undra på att den förtryckte svensken då ändå utför sina plikter om än lågmält svärandes och i det dolda knytandes näven.

Repris på "Die dummen schweden", gärna det, men hellre en version 2 som är uppdaterad med aktuell mjukvara som 100% PK-idioti hos politiker, journalister och övriga karriärnissar/nissor.

Mattias Hagenström sa...

Oj, här får vi ta och läsa på lite hör jag. Vad tror Bert att det finns för bakomliggande faktorer när invandrare OCH svenskar begår brott? Föds man till brottsling eller kanske det finns psykiska men sen krig och annat som du inte kan föreställa dig? Eller du kanske tror att kriminalitet har att göra med vilken nationalitet man från början tillhör? Då har du fel, det kan jag försäkra dig om.

Bert sa...

Mattias Hagenström, jag bryr mig inte det minsta om vilka sanningsförnekande sossepåhitt("bakomliggande faktorer") som du som sossejävel vill bortförklara invandrarnas oerhört mycket högre kriminallitet med, jämfört med oss svenskar.
Jag har vad det gäller invandrarnas kriminallitet, läge: ABSOLUT NOLLTOLERANS!

Lagstiftningen i Sverige måste göras om på så sätt att invandrare inte omfattas av svensk normal lagstiftning. Det ska alltså finnas en parallell lagstiftning för invandrare som är ytterst hård, där dödsstraff är praxis för dödligt våld utövat mot etniska svenskar. Vidare, utvisning på livstid för minsta brottslighet och det drabbandes brottslingens (hans/hennes) hela invandrade släkt. Som det är nu ser ni sosse och kommunistjävlar det som en ytterst förmildrande omständighet om offret är svensk och förövaren invandrare, vid läge tvärtom är ni satans sosseas ytterst aggresiva och krävande strängaste straff.

Det är bara att konstatera att Sverige tack vare sossejävlar och kommunistjävlar som du Mattias Hagenström har omvandlats från att vara ett land med ytterst liten kriminallitet till att bli ett land med oerhörda kriminella problem. Kriminalliteten i Sverige är nu på en så uppseendeväckande hög internationell nivå att andra länders(exv USA) nyhetsbolag skickar stora reportageteam för att skilldra den kriminella missär som i stort sett alla större tätorter i Sverige dras med.

Sverige: ett satans jävla sosseland där all världens kriminella, allt från fega åldringsrånare/mördare, terrorpredikande ISLAMISTER till SADAM HUSSIEN trogna massmördare har fått en fristad och funnit paradiset, allt medans svensken hamnat i helvetet - tack för det satans sossejävlar!

Om jag finge bestämma, skulle ni sosse och kommunistjävlar för ert föräderi mot svenska folket fraktas till en förvarings plats under jord.