torsdag 12 mars 2020

CHRISTINA LINDBERG DANSBAND/COUNTRYSÅNGERSKA - VID FLODENS STRAND

Tittade på senaste delen av Tv-serien "Svenska Truckers" där Ålemstjejen Tove H medverkar som timmerbils-trucker. Tove spelade/lyssnade vid detta tillfälle på Christina Lindberg som sjöng sin låt "Vid Flodens Strand". Det gick inte att ta miste på att Tove gillar den här låten, hon sjöng med för full hals och med stor inlevelse. Kanske att denna trucker har en ny karriär som coversångerska att växla in på om rattandet av en 24 m tradare blir lite enahanda.

Det var länge sedan jag hörde Christina L spelas på radion, synd och skam då hon har en riktigt bra röst och bra låtar med lite Countrystuk. Alltså, mera Christina Lindberg och svensk dansbandsmusik på svensk radio som exv P4 Kalmar. Denna önskan är förstås en utopi i det alltmer avsvenskade Sverige där den svenska identiteten blir till en nackdel. Man kan se hur div företag inom de flesta brancher i sin reklam i tidningar, kataloger, reklamvideos(exv SAS) och på reklam-tv använder sig övervägande mer av modeller med invandrarbakgrund än av svenska diton, detta är inget annat än ren urbota PK-idioti.
Märkligt som fan att den svenska  majoritetsbefolkningen tillåter att deras kultur raderas ut till förmån för andra invandrade diton, förhoppningsvis kommer det snart en kraftig motreaktion som visar globaliseringsidioterna att de kan dra dit pepparn växer.
Alltså mera svenskt i Sverige, allt annat är ren galenskap!


Inga kommentarer: