söndag 15 mars 2020

NYTT VITTNE ANG PALMEMORDET - INTERVJUVAS AV SWEBB-TV

Ännu ett vittne ang Palmemordet har nu trätt fram, vittnet vill med detta vittnesmål undvika att någon oskyldig döms eller utpekas som Palmes mördare, exv den sk "Skandiamannen". Detta aktualiserat då nuvarande utredningsledare Petersson nyligen har framträtt i svensk TV och då utlovat att leverera en lösning på Palmemordet senast under kommande sommar 2020.

Alltså, det är stressigt värre nu för de som har den verkliga vetskapen om lösningen på Palmemordet då 50 miljoner sek väntar på att hämtas hem. Jag skulle inte bli förvånad om pengamånglarna Leif GW och Robert A kommer med en sista intrikat lösning, då främst den först nämnde som under hela utredningstiden haft ett stort kontaktnät inom polis, politik och media samt div anonyma tipsare till sitt förfogande och inte minst varit mer än bara intresserad, absolut mycket mer intresserad än så - detta även beaktat att han är kriminolog till yrket.

En tanke, en hypotes, inget annat: vem vet, Leif GW är ju en mordisk jävel enligt egen utsaga, han har i svensk TV berättat att han som ungdom hade långt gånga planer på att giftmörda sin egen mor men avstod då han kom på att han då i så fall var tvungen att ta hand om sin syster, vilket inte hägrade. Ja, det finns förstås senare händelser i Leif GW:s liv som skulle kunna ha triggat igång en hämnd, detta har Leif GW också berättat om i SVT-programen som handlade om hans liv. Som skrivet, detta om Leif GW är bara en tanke, en spekulation, en hypotes!

En annan reflektion är att: märkligt nog har ingen kvinna varit aktuell som huvudmisstänkt, detta trots att O Palme sägs ha haft ett stort antal(det nämns ett 15-tal) älskarinnor jämte sin fru. Detta kända sammanvävt med den klassiska mordorsaken "svartsjuka" borde förstås väckt behörigt intresse hos utredarna, statliga som privata diton.

Kanske att detta i videon nya presenterade vittnesmål kommer att förlänga utredningstiden - men nej, troligtvis inte, detta då man från sk högre politisk och öv inblandade statliga myndighetsorter har bestämt sig för att de nu en gång för alla vill få ett avslut på denna maratonutredning. Detta oavsett om den/de kommande utpekade är mördaren/na eller inte, levande eller döda.
Man kan vara hyfsat säker på att den eller de som kommer att utpekas inte har någon närmare koppling till någon invandrad etnisk grupp-org, militär, polis, Pk-parti eller annan av svenska staten sanktionerad organisation, detta då man vill undvika en än större nationell förtroendekris för svenska PK-partier, svenska staten vs svenska folket. Ja, helt krasst, sanningen är en ovälkommen gäst i svenska politiskt styrda maktcentra då man skyr och fruktar sanningen mer än pest, kolera och COVID-19.

Den ca 34 år långa Palmeutredningen har fram till nu kostat skattebetalarna 2 miljarder sek eller mer. Detta utan att ha lyckats med att ens komma i närheten av kunna presentera en sanningsenlig lösning. Man har under åren presenterat ett antal gärningsmän som exv Ted Gärdestad, Christer Pettersson, 33-åringen från Jämjö/Blekinge mfl andra samt div utländska säkerhetstjänster agenter vars länders makthavare öppet ogillat O Palme.
Så vad skulle en ny misstänkt eller ny utsedd Palmemördare kunna vara för en person, man har ju tidigare prövat med, missbrukare, musiker/sångare, agenter, yrkesmördare, 33-åringar mm - ja, kanske att det blir en SÄLJÄGARE som tidvis varit bosatt på Grönland, Island och däremellan i en villa i Stockholm/Spånga och som har sitt etniska ursprung i norra Tyskland samt är släkt med den fd tyska kejsarsätten. Vem vet vad!

Se videon nedan! Kvinnan/vittnet i videon framstår som en helt ok och trovärdig person, hon är mycket vältalig och van att kommunicera. Berättelsen om hennes man den ev Palme-mördaren och hur mordet ev har genomförts är helt utan motsägelser eller annat som skulle kunna anses som "hittepå". I denna berättelse omnämns en "Frimurarorden" och en närbelägen kyrka där några av dessas medlemmar omnämns med namn, detta stärker helt klart trovärdigheten i vittnesmålet.


Inga kommentarer: