söndag 29 mars 2020

NY FAVORITLÅT - "SVAG" MED VIKTOR LEKSELL

Victor Leksell, en ny svensk toppartist? Absolut, förmodligen är Victor också den bästa unga manliga pop-sångare/musiker/artist som Sverige har att erbjuda för tillfället, troligtvis så för lång tid framöver.
Låten "SVAG" har en melodi och takt som känns annorlunda, lite släpigt reggaeinspirerad, en riktig härlig slappar/myslåt som kan spelas om och om igen.
Men visst, det finns gott om musiktalanger i "BARBARERNAS LAND", det gäller förstås då att ha rätt låtar och promotas av rätt folk och vid rätt tidpunkt. Så det är mycket som ska vara rätt och falla på plats för att karriären ska gå spiktrakt upp till stjärnhimlen. Vägen dit till toppen verkar oftast vara kringelkrokig, men i Victors fall är det nog den spikraka diton som blir reale om valet nu blir sång och musikartist.

Victor är tydligen också en fotbollstalang ut över det vanliga, det måste vara ett svårt vägval att ta ställning till för en multimegatalangfull ungdom. Så vad kommer han välja att bli, fotbollsproffs eller megastor popstjärna - ja, det kan bara han själv avgöra förstås, men karriären kan säkert bli längre som sång och musikartist. Victors far som är fotbollsfantast och som dessutom själv är fotbollsspelare hade förstås helst sett att sonen blivit fotbollsproffs - ja, synd som fan att Victor inte kan välja att klona sig så att han hade haft möjligheten att göra två karriärer samtidigt. Men å andra sidan är det få människor förunnat att ens ha fått födas med en enda riktigt stor unik talang!

Inga kommentarer: