torsdag 5 mars 2020

SWEBB-TV - - FJÄRDE STATSMAKTEN 39 - LARS BERN OM - COVID-19 - NY BANKKRIS MÖJLIG - BETALSYSTEMEN YTTERST SÅRBARA - SVERIGE ILLA UTE GLOBALISMEN ORSAKEN - PARALLEL SVART EKONOMI - KRIS I VÄLFÄRDSSAMHÄLLET LÄGST ANTAL VÅRDPLATSER I EUROPA - TVÅ SVARTA HÅL I SVENSK EKONOMI MIGRATIONEN KLIMATOMSTÄLLNINGEN mm

Lyssna och begrunda, ställ er själva frågor som: Vart är Sverige på väg? Kan Sverige överleva som välfärdsstat? Vem är det som egentligen styr och regerar Sverige?
Öppet uppvisad Svenskfientlighet levererad av invandrare blir allt vanligare i Sverige, densamma synliggjord via förnedringsrån, misshandel, våldtäkter, mord, miljard-bedrägerier utförda mot välfärdssamhällets institutioner osv i all oändlighet.
Så, vem ska vi ge skulden för att Sverige allt mer går mot totalt kaos och upplösning med Balkanisering och Klanstyre som ersättare för den suveräna staten.

Vem/vilka är de som har agerat för och bär ansvaret för att Sverige har imploderat från den homogena suveräna stat som den en gång var till att nu allt mer och mer vara en mångkulturell plats där importerade kriminella klaner från planetens all hörn och kanter får möjlighet att breda ut sig och leva fritt efter sina medhavda kulturella och ismfärgade sedvanor exv parallella rättssystem, hederspraxis, totalitära gudsreligioner osv.

Det finns några få enskilda personer, svenskar likväl som diton med utländskt ursprung som har haft en avgörande betydelse för den sjukliga förändring av Sverige som har skett de senaste 60 åren.
Dessa personer har agerat på uppdrag av div invandrade etniska minoritetsgrupper samt politiska partier och organisationer, svenska som utländska, med intresse att omdana Sverige till vad det är idag och i framtiden en ännu värre dystopi.
Så vilka är namnen på dessa land och folkförintare, de två högst ansvariga är Olof Palme och David Schwarz(båda döda). Det finns förstås fler personer runt dessa två nämnda som är inblandade i högsta grad.

Inga kommentarer: