fredag 24 april 2015

POLISFÖRBUNDETS POLITISKA AGENDA

Lyssnade på "GRANSKNING SVERIGE" där en taleskvinna för "POLISFÖRBUNDET" erkänner att "POLISFÖRBUNDET" har en antagen och gällande politisk agenda som innebär att svenska poliser SKA verka för genomförandet av det förhatliga MULTIKULTURELLA SAMHÄLLET i Sverige.
Sedan när ska poliser i Sverige agera politiskt enligt lagtexten, alltså när har den svenska Riksdagen beslutat om PK-politisering av de anställda inom polismyndigheten.
Detta att "POLISFÖRBUNDETS" beslutat om att dess medlemmar öppet ska ta politisk ställning i sitt arbete är rent diskriminerande och är stridande mot alla konventioner gällande "mänskliga rättigheter".
"POLISFÖRBUNDETS" taleskvinna meddelar att det enligt "POLISFÖRBUNDETS antagna AGENDA är olämpligt att en SD-medlem är verksam på förtroendeposter inom "POLISFÖRBUNDET" - på frågan om exv KOMMUNISTER eller andra extremismers politiska företrädare verksamma som poliser också omfattas av "OLÄMPLIGHETS"-förklaring så blir svaret: NEJ!
Att svensk POLIS är politiserad har säkert många fått erfara, så även jag själv, redan för 45 år sedan gjorde jag mina första erfarenheter av dylik korruption inom POLISKÅREN. Mina senaste erfarenheter av politiska polisen är daterade till främst millenieåret 2000 och åren där efter.
Nu, då det har offentliggjorts att POLISFÖRBUNDET har en politisk agenda som strider mot EU:s, FN:s och andra gällande konventioner angående mänskliga rättigheter så borde det bli ett ramaskri från de som säger sig kämpa för de i den svenska grundlagen givna fri och rättigheterna - nej, detta lär bli nertystat/mörkat, ja inget annat är att förvänta sig i en DEMOKRATUR som SVERIGE.




2 kommentarer:

Unknown sa...

Hej, Bert!

Måtte allt vara väääl med Dig!
Ser att Du använder ordet "demokratur!" Det uppskattar jag. Pillade litet beträffande ordets ursprung :

"Ordets ursprung är oklart. Begreppet tillskrivs ofta den franske sociologen Gerard Mermet, men har använts tidigare av andra personer; bland annat använde Vilhelm Moberg det i en artikel i Dagens Nyheter 1965."

”I en demokratur råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedia domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps. Dock skall tilläggas att det i definitionen för demokratur finns med det faktum att majoriteten av människorna i detta samhällstillstånd själva inte uppfattar att de lever i en demokratur."

Vänliga hälsningar!
Willy

Bert sa...

Hej Willy!

Jodå, jag mår förhållandevis "väääl", men inte som en prins - ok, jag är ju nu inte av kunglig börd utan mera kommen ur backstugusittarnas riskojor med jordstampade golv och med vatten å bröd som stapelföda. Så vad kan man förvänta sig utifrån det - absolut ingenting annat än en repris av forna förfäders elände.

Helt riktigt det du skriver om "DEMOKRATUR"! Dock är det märkligt att så många svenskar som 87% är sådana jubelidioter att de tiger och samtycker till att de tvingas leva i ett dylikt latrinsamhälle som det nuvarande demokraturska Sverige är. Sanningen är nog tyvärr sådan att det stora antalet dumsvenskar(87%) inte bryr sig det minsta om sina lagbundna fri och rättigheter, viktigare för dessa rödrövslickare är att de får behålla VOLVON, VILLAN, VOVEN, SOMMARSTUGAN och BÅTEN, samt fritt får åka på sup å knullresor till soliga södern. När den sittande regeringen om några år exproprierar idiotsvenskens sommarvillor till förmån för de från Mellanöstern invällande horderna av socialturistande islamister är det för sent för den svårt hjärntvättade dumsvensken att protestera - ja, dumsvensken är ett unikum på denna planet!

Mvh Bert