lördag 26 november 2016

JONNY NILSSON "SLUTA GNÄLL VÄX UPP..." NÅGON GÅNG

I sin senaste bloggartikel "Sluta gnäll och väx upp..." går Miljöpartisympatisören, Svenska Kyrkan-medlemmen, Pingstvännen och Mönsteråsbloggens gravt SD-hatande redaktör Jonny Nilsson till TOTALITÄRISMINSPIRERAD attack mot gamla som nya kommande SD-väljare.

Att Jonny Nilsson inte är en sann och trovärdig demokratianhängare har klart framgått av hans religiöspolitiska bloggtexter sedan M-bloggen startades och det oavbrutet fram till senaste artikel. I exv "Gnäll 4: i J N:s senaste bloggartikel framför J Nilsson, att oavsett vad en invandrare har för kultur/religion/politisk ismtillhörighet så har invandraren rätt att i Sverige leva utifrån sina kulturella vanor och seder, sin isms regler och lagar, detta utan begränsningar om dessa inte strider mot svensk lag. Som stöd för rättigheten att i Sverige utöva främmande levnads och trosuppfattningar anför JN, att det är "SVENSK LAG SOM GÄLLER" i Sverige, alltså Jonny Nilsson åberopar de svenska grundlagarna gällande div "FRIHETSLAGAR" FÖR DET SVENSKA FOLKET", exv. yttrandefrihet, trosfrihet, åsiktsfrihet osv.

I BJÄRT KONTRAST TILL INVANDRARNAS OINSKRÄNKTA RÄTTIGHETER I SVERIGE ANFÖR JONNY NILSSON FÖLJANDE SJUKLIGT RELIGIÖST-MP-HJÄRNTVÄTTAT OCH TOTALITÄRISM PRÄGLAD UPPMANING TILL ALLA SD-VÄLJARE - CITAT: "DET FINNS INGA SOM HELST URSÄKTER FÖR ATT RÖSTA PÅ SD. VÄX UPP ISTÄLLET.".
Jonny Nilsson tillåter sig ALLTSÅ att grovt förolämpa Sd-väljarna och beskriva dem som, citat: "De är som trotsiga små barnungar". Nu är det ju så att små barnungar inte har någon rösträtt och MED DEN BESKRIVNINGEN AV SD-VÄLJARNA VILL JONNY NILSSON FRAMFÖRA SIN GRAVT SJUKLIGT FÖRVIRRADE ÅSIKT, DEN ATT SD-VÄLJARNA SKA FRÅNTAS MÖJLIGHETEN ATT RÖSTA I FRAMTIDA VAL TILL DEN, SVENSKA RIKSDAGEN, KOMMUNERNA OCH LANDSTINGEN. 

JONNY NILSSON SOM INFÖR PUBLIKUM GÄRNA VILL FRAMSTÅ SOM EN MODERN, TOLERANT, MYCKET INTELLIGENT OCH BELÄST PERSON - DEN PERSONEN(JN) VILL UTAN PRUT OMYNDIGFÖRKLARA DEN DELEN AV SVENSKA FOLKET(CA 20-30%) SOM KAN TÄNKAS RÖSTA PÅ SD. DET ÄR DÅ INTE UTAN ATT MAN BÖRJAR ATT TÄNKA TILLBAKA PÅ HUR SVENSKA STATEN TIDIGARE I MODERN HISTORISK TID  VIA LAGSTIFTNING HAR AGERAT MOT PERSONER/GRUPPER SOM I BEGÅVNINGSNIVÅ INTE ANSETTS NÅ UPP TILL MER ÄN ETT NORMALBEGÅVAT SMÅBARNS IQ-VÄRDE, ett bra exp är STERILISERINGSLAGSTIFTNINGEN CA 1940 - 1976.
JONNY NILSSON KÄNNER SIG SÄKERT STÄRKT I DENNA SIN UPPFATTNING OM DEN TYPISKE SD-VÄLJAREN DETTA DÅ SITTANDE S+MP-REGERING VIA  SOCIALMINISTERN(S) HAR FRAMFÖRT ATT "MÄN INTE BORDE HA RÖSTRÄTT" - DETTA UTTALANDE HAR HELT KLART SIN GRUND I ATT DE FLESTA SD-VÄLJARE ÄR MÄN.

Jonny Nilsson säger sig tycka "genuint" synd om den förre svenske statsministern, det förbannade moderatarslet  Fredrik Reinfeldt, det med anledning av att JN menar att FR har fått utstå hån och förakt efter sina uppmaningar till svenska folket att "öppna sina hjärtan"(skänka pengar"), "uppoffringar"(svensken ska avstå från den egna välfärden till förmån för andra länders innevånare).
För FR:s teatraliska uppvisning på valvakan 2014 har han hyllats som en person uppvisande  "moralisk resning" och "uppoffring", hahaha, att JN gått på den "säljpitchen" förvånar mig inte det minsta.
Hur visar då Fredrik Reinfeldt upp sin egna "offervilja" och sitt "öppna hjärta" mot de som har det sämre ställt än han själv - jo, FR:s moraliska resning är på den nivån att han trots stora inkomster(12 miljoner i ren vinst 2015) från sitt företag har utnyttjat svenska folkets skattepengar genom att utnyttja den inkomstgaranti som garanteras ett avgått statsråd/minister/riksdagsledamot. I FR:s fall rör det sig om skattefinansierad bidragsinkomst i mångmiljonklassen samtidigt som han har enorma miljonarbetsinkomster via att hålla föredrag och konsultuppdrag.

Jonny Nilsson uppmanar de svenskar som inte har samma politiska åsikter som han själv vad det gäller flyktingpolitiken och den internationellt dumhetsberyktade svenska "godheten", CITAT:"GILLAR DU INTE DET KAN DU JU ALLTID LETA DIG TILL ETT ANNAT LAND DÄR DU SLIPPER BESVÄRET". Ja, så lågt har de extrema svenska religiösa/politiker Pk-iterna sjunkit att de anser att de som vill se en annan demokratisk vald politisk utveckling i Sverige ska fly sitt eget land, fly från ett land som inte är i krig eller har drabbats av naturkatastrofer. Jonny Nilssons uppmaning(ovan) visar att Sverige är ett land i djup politisk kris, ett land där demokratiska fri och rättigheter inte ska vara varje man och kvinna given och att brukas så som de själva finner för gott.

DAGS FÖR KLARSPRÅK: RÖSTA PÅ SD I VALET 2018!
 




Inga kommentarer: