måndag 13 augusti 2018

ARG BLATTE - VEM TJÄNAR PÅ INVANDRINGEN



"Vem tjänar på invandringen"? Ja, inte är det svenska folket och Sverige som land!
Se nedanstående video från "Arg Blatte" och få svaret på ovanstående fråga!

7 min 56 sek in i denna video finns landsförrädartalet "ÖPPNA ERA HJÄRTAN" med den fd moderate statsministern Fredrik Reinfeldt - alltså, DET ÄR SÅ MAN SPYR, FY FAN!
Hur fan kunde detta SKITARSLE bli vald till svensk Statsminister under två mandatperioder(2006 - 2014) - ja, det var med hjälp av den alltid pengakåta USA-INSPIRERADE SVENSKA MEDELKLASSEN.

6 min 42 sek in i videon talar den dåvarande(2006 - 2014) svenske moderate finansministern Anders Borg muntert om hur USA "SKAPAR KRIG" och på så sätt "FIXAR" flyktingflödet till Sverige - vad är det för tankar som A Borg under munterhet framför i sitt tal - jo, följande, det, ATT KRIG I OMVÄRLDEN ÄR EN TILLGÅNG FÖR SVERIGE, så JÄVLA SJUKT.
Vad för slags människa är då Anders Borg - ja, svaret är att det vid detta tillfälle är det inte mycket som talar för att Anders Borg är människa, han är mer att se som en av dåvarande OBAMA-administrationen programmerad AI-robot som försetts med en löjlig hästsvans!
Ovanstående citat uttalar den svenske Finansministern A Borg vid ett besök i USA, hans uttalanden väcker munterhet och igenkännande hos åhörarna -  FY FAN SÅ JÄVLA CYNISKT!


Inga kommentarer: