torsdag 10 januari 2019

DGS-TV - HAR SVERIGE BLIVIT SPRÄNGNINGARNAS MECKA - ANNIE LÖÖF - STEFAN LÖFVEN - FRIDOLIN - MAJOR BJÖRKLUND GER SVAR

Svaret på rubrikfrågan från de i rubriken nämnda PK-bubblelevande EU & FN UTOPISTERNA skulle med all säkerhet bli att sprängningarna är handlingar gjorda i gammal god svensk busunge-tradition, rena pojkstrecken som kommunalrådet(S) i Lysekil lär och sagt.

Man kan framför sig se en leende S Löfven som hurtigt svarar på DDR2 = SVT-reporterfrågor: "vem kan tänkas ligga bakom sprängningarna?" - svar: äsch, det är inget att bry sig om, de skäggiga grabbarna vill bara tala om att de finns här i Sverige och därigenom få bekräftat från mig Stefan, Annie, Frigolit Gustav och Major Björklund med söner - det, att vi älskar dem obegränsat oavsett vad de hittar på för hyss i sann svensk å småländsk Emil anda. Lööf blir ivrig och fyller i med att Emil-anda finns det över allt på vår jord, det är bara det att den kan ta sig olika uttryck. 

Majoren å Frigoliten upplyser samstämmigt om: att de goa grabbarna ska behandlas väl, de är ju bara glada och lyckliga barn som har funnit ro och säkerhet här i Sverige, å de firar detta med pang å bom å annat sattyg som vi här i Sverige, det av Reinfeldt omtalade barbariska landet inte är nog kulturförfinade nog att förstå och kan uppskatta. Majoren säger: pojkarna har förstås blivit informerade om  att det värsta som kan hända dem efter sina sprängfyllda glädjeyttringar är att de blir satta i typ en varm å go snickerbo för knivövningar och att svenska "batikhäxor" kommer att vara där för att erbjuda dem frikostiga pengabidrag, bostäder, utbildningar och andra kärleksförklaringar.


Inga kommentarer: