söndag 10 mars 2019

CENTERPARTIET - ETT PARTI AV OCH FÖR IDIOTER - PUBLICERING NR 2

 Jag vill med nedanstående YOUTUBE-VIDEO(publicering nr 2) än en gång göra läsarna av denna blogg uppmärksamma på att Y-VIDEONs rubrik fortfarande är högst aktuell, citat: "CENTERPARTIET - ETT PARTI AV OCH FÖR IDIOTER".

Monsteras Kommun är sedan länge, drygt 30 år, styrt av Centerpartiet, inte så lustigt då att den för Centerpartiet mest framträdande och igenkännande åkomman gör sig synlig och påmind även här i kommunen.
En version av den CENTERPARTISTISKA IDIOTIN är att förfölja speciellt utvalda personer ur den hårt ansatta och utsatta gruppen "SVENSKAR"(etniska) som är långtidsarbetslösa - denna förföljelse pågår även efter att de utvalt förföljda blivit ålderspensionärer. Förföljelsen tar sig olika uttryck och handlingar, oftast är det grovt verbala påhopp i muntlig eller skriven form. Det förekommer även rent fysiskt våld utövat mot enskilda personer ur den ovan angivna gruppen arbetslösa och det just av den anledningen att de är "arbetslösa svenskar(etniska)".

Den CENTERPARTISTISKA IDIOTIN ang "speciellt utvalda"(förföljda "långtidsarbetslösa" beskrivet här ovan) finner sitt fulla stöd i svenska statliga myndigheters(AF & FK) grovt kriminella agerande. De svenska statliga myndigheterna har i sitt agerande mot enskilt utvalda personer klart och tydligt valt att hämta inspiration från totalitära ismers maktutövande gällande för regimen misshagliga personer - psykisk och fysisk tortyr ingår som påverkansmetod.

 I Monsteras Kommun finns en CENTERPARTISTISK bloggare, GK-Lars som driver bloggen GK Gröna Köpingen. Då och då ondgör sig denne CENTERPARTIST bla över arbetslösa personer, dels  rent allmänt, men han riktar också sitt hat mot "speciellt utvalda personer"(då med fingerade namn) exv i sitt senaste inlägg(2019-03-09) med rubriken "Kvirre Lanth" - länk: https://gronakopingen.wordpress.com/2019/03/09/kvirre-lanth/

Dock finner jag det märkligt(trots ovanstående åkomma) att man från exv CENTERPARTISTISKT håll inte vill inse att arbetslöshet är en konsekvens av den ekonomiska samhällsmodell(marknadsekonomi) som är gällande i Sverige och som det ULTRALIBERALA CENTERPARTIET och dess anhängare är fanatiska anhängare av - SOM NI BÄDDAR FÅR NI LIGGA!

UPPENBART MÅR NI CENTERPARTISTER RIKTIGT JÄVLA ILLA AV DEN SAMHÄLLSMODELL SOM RÅDER OCH DE KONSEKVENSER DEN ÄR UPPHOV TILL bla PÅ GRUND AV ER ÅKOMMA - JAG ÖNSKAR INNERLIGT ATT NI SATANS RÖVENHOLES MÅR ÄN MYCKET MER JÄVLIGT ILLA ÄN DET NI VISAR UPP OCH GER HALS FÖR - ALLT JÄVLIGT SOM KAN TÄNKAS DRABBA ER TILLÖNSKAS ER RÖVENHOLESSPYOR I ALL ER LEVNAD INTILL DET SISTA ANDETAGET!

Inga kommentarer: