måndag 2 december 2019

KOMMUNERNA ANSTÄLLER I MASSOR vs MÖNSTERÅS KOMMUNS BUDGETUNDERSKOTT

Lyssna på Hans Jenseviks förklaring till vad som orsakar budgetunderskotten och därmed de oundvikliga undanträngningseffekterna i de svenska kommunerna. Alltså, i denna video får vi svar på vad det är som är(Elefanten i rummet) som orsakar att i stort sett alla svenska kommuner ser sig tvungna till att "dra ner på/drastiskt minska de ekonomiska förutsättningarna för att kunna bedriva samhällsservice som "äldrevård, sjukvård, förskola, skola mm. Stat och kommun har blivit som och agerar som kriminella organisationer, man själ helt enkelt rakt av från Sveriges äldre, sjuka, barn, ungdomar, handikappade osv, detta på uppdrag av FN, EU och sionistglobalisterna, allt för att kunna genomföra GLOBAL COMPACT IDIOTIN - fan vilket satans jävla skit som styr det här landet och dess kommuner. Att detta är möjligt är förstås beroende på att svenska folket är osedvanligt trögfattat, andra törs inte eller vill inte se verkligheten pga den rådande pk-7-diktaurens omfattande vittförgrenade repressalieverksamhet.

Mao  "SAMHÄLLSKONTRAKTET" är brutet pga den vansinniga massinvandringspolitiken. I och med det faller givetvis statens, regionernas och kommunernas beskattningsrätt av svenska folket.
Svenska folket kan med all rätt precis som SCANIAS förre VD Leif Östling fråga sig: "VAD FAN FÅR VI FÖR VÅRA INBETALDA SKATTEKRONOR"?
Svar: inte mycket mer än den föga tilltalande straffskyldigheten att göda POLITIKERADELN/PACKET OCH DERAS NYIMPORTERADE FOLKUNDERSÅTAR FRÅN DIV DYSTOPISKA LÄNDER DÄR RELIGIONEN FORTFARANDE ANVÄNDS FÖR ATT FÖRTRYCKA FOLKMASSORNA - DETTA BLIR OCKSÅ DEN SVENSKA FRAMTIDA VERKLIGHETEN OM INGET RADIKALT GÖRS FÖR ATT FÖRHINDRA ATT PK- GALENSKAPARNA MED STÖD FRÅN FN, EU, SIONISTGLOBALISTERNA STJÄL ALLT AV SVENSKA FOLKETS GEMENSAMMA SOM PRIVATA EGENDOMAR OCH FÖRMÖGENHETER! 

Inga kommentarer: