lördag 29 februari 2020

HENRIK JÖNSSON OM CORONA-KRISEN - KLARAR SVERIGE AV EN PANDEMI

Det verkar som att Sverige och dess politiska makthavare och myndigheter tillsammans med ansvariga för det nationella smittskyddet inte tar sjukdomen Covid-19 (som orsakas av viruset SARS-COV-2) på särskilt stort allvar eller att man rent av INTE BRYR SIG om viruset i fråga sprids obehindrat i landet. Detta då man tillåter flyg från hårt smittade länder som Iran, Italien osv landa på svenska flygplatser utan att göra någon som helst sjukdomskontroll av passagerarna. Man låter de influgna passagerarna sköta den kontrollen själva om de vill, detta på grund av att det enligt svensk lag är förbjudet att ens fråga om en inresande till Sverige vill ge sitt tillstånd till provtagning/sjukkoll. Det är den av FN påtvingade "VÄRDEGRUNDEN" som gäller och omhuldas i Sverige bort till vansinnets bortersta gräns. Så om ett till Sverige ankommande flyg från exv Iran och där man med all trolighet är införstådda med att passagerarna är coronavirussmittade så får de ändå passera fritt in i Sverige. Däremot kan de svenska myndigheterna och det sk smittskyddet använda sig av grova tvångsmetoder mot den svenska befolkningen om så anses vara behövligt.

Sverige blir förmodligen det sista landet som kommer att införa inreseförbud, detta då man "IN ABSURDUM"vill fortsätta att kunna visa upp/bevisa för FN, EU och GLOBALISTSIONISTERNA att Sverige är den "HUMANITÄRA STORMAKTEN" gentemot  omvärlden samt att den sittande regeringen med stödpartier vill visa på att man med det inte anser att svenska folket i deras ögon är mer skyddsvärda än andra folk.
Alltså, man vill visa omvärlden att man är likgiltigt inför att offra svenska liv, allt för att framstå som goda och trogna FN-globalister och NWO-anhängare.

Enligt uppgifter från media så finns det i Sverige för dagen bara 5 kompletta smittintensivvårdplatser per 100 000 pers där exv Coronavirus kan behandlas, 5 st alltså - i Tyskland finns det 30 st/100 000 pers. Sverige har också det lägsta antalet vanliga vårdplatser per capita i västvärlden, ca 250 st per 100 000 inv, detta trots att svenskarna är det mest skattetyngda folket på planeten - "JA, VAD FAN FÅR VI FÖR ALLA VÅRA INBETALDA SKATTEPENGAR"!


Inga kommentarer: