måndag 30 mars 2020

ATT PREDIKA DOMEDAGSHOT ÄR ETT GROVT BROTT MOT DE YNGRE GENERATIONERNA - GUS BERKHOUT "CLINTEL"s ORDF EMERITUS PROF I GEOFYSIK


 OBS! MEDDELANDE FRÅN WORLD OF CONSCIOUSNESS RIKTAT TILL ALLA BARN OCH UNGDOMAR I SVERIGE OCH OMVÄRLDEN!
 OBS! "DET FINNS INGEN KLIMATKRIS"! OBS! "DET FINNS INGEN KLIMATKRIS"!

World of Consciousness har till skillnad mot den svenska Regeringen, Riksdagen, GRETA och FfF samt övriga klimathotarorg ett mycket positivt budskap till alla barn och ungdomar som mår dåligt av den i Sverige och i omvärlden sedan länge pågående satanistiskt grundade klimathotsagendan. Denna klimathotsagendas främsta mål och inriktning tycks vara att generera suicidal, depression och svår ångest via hjärntvätt av barn och ungdomar.

BRIS(Barnens Rätt I Samhället) rapporterar en markant ökning(+13% år 2019) av Tfn-samtal där samtalen handlar om depression, ångest och självmordstankar oftast relaterade till den av GRETA, FfF och Regeringen(S+MP) förda BROTTSLIGA DOMEDAGS-KLIMATAGENDAN.
Det märkliga är att de flesta svenska politiska partier exv C+L, MEDIA, organisationer, företag, föreningar med flera andra liknande konstellationer okritiskt utan det minsta av etiska hämningar hänger på DEN av DE i stycket ovan nämnda dagligt förda psykiska krigföringen mot de yngsta generationerna i Sverige - detta är ett grovt brott mot FN:s Barnkonvention vilken Sverige nyligen har gjort till lag - motsägelsefullt som f.. !

Lokalt här i Monsteras finns det några bloggar, GK-Bloggen och Mönsteråsbloggen vars redaktörer öppet supportar/stöder GRETA och den av henne och FfF förda depressiva, ångestskapande och livslustnegativa hjärntvättande budskapet, klimathotspropagandan.
Vad som får de här två bloggredaktörerna att agera som försvarare av en dylik ytterst suspekt världsomfattande satanistisk domedagsrörelse är ett mysterium då de bägge redaktörerna oftast framhäver sig själva för att vara personer med omvittnat gott omdöme, snille och smak - tja, deras engagemang för GRETA talar för sig självt, självbedrägeri är väl bara förnamnet.
 


Inga kommentarer: