torsdag 5 november 2020

KLIMATNÖDLÄGE I KALMAR! VAD INNEBÄR DET? - VICE ORDFÖRANDEN I KALMAR KOMMUNFULLMÄKTIGE KAN INTE GE SVAR - MER ETT ERKÄNNANDE EN SYMBOLHANDLING

OBS! OBS! Lyssna på det här ytterst avslöjande Tfn-samtalet ang det av Kalmar Kommuns Kommunfullmäktige antagna "KLIMATNÖDLÄGET". Lyssna och du/ ni får veta hur totalt okunnig och vimse i pannkakan Kalmar Kommun Kommunfullmäktiges Socialdemokratiske vice ordförande Elisabeth Heimark Sjögren(S) tillåts vara. Hon Vice Ordföranden Elisabeth kan inte svara på¨någon av de frågor hon får av telefonören "Elin" gällande "KLIMATNÖDLÄGET" i Kalmar. Det enda ord EHS kan få ur sig som är är relevant till hennes kunskapsläge är, "PASS". 

Nu är inte EHS ensam i K-Kf om att vara ovetandes om vad det innebär med att utlysa "KLIMATNÖDLÄGE". Det framstår klart som korvspad att hela K-Kf inklusive SD-ledamöterna är helt ovetandes om vad ett dylikt tillstånd innebär i realehandlingar och insatser, så K-Kf beslut är enbart att se som en medveten storvulen värdelös symbolhandling som är ämnad att ge Kalmar Kommun klimatcredit. Ett dylikt klimattillstånd innebär att all samhällsviktig verksamhet går i stabsläge och vidtar kraftfulla åtgärder mot k-hotet ifråga. EHS kan inte på något vis ge exp på någon konkret aktuell klimatsituation i Kalmar Kommun som kan försvara att ett dylikt beslut har tagits av K-Kf.

Det sk "KLIMATNÖDLÄGET" som har införts i Kalmar Kommun har sin grund i ett till kommunen inlämnat "MEDBORGARFÖRSLAG". Vem som har lämnat in förslaget är okänt men troligtvis är det en klimataktivist(Max Troendlè är en stark gissning) med hemvist i den lokala avd av Miljöpartiet i Kalmar. Det kan förstås också vara ett Greta-fan från Borgholm, som exv "LUBBE", eller den i Mönsterås(GK) kände klimataktivisten GK-Lars som är redaktör på GK-Bloggen. Ja, vem det nu än är som är upphovsmannen till detta medborgarförslag så har den personen lyckats med att få div media att torgföra Kalmar Kommun som en kommun där Kf är besatt av klimatokunniga politiker från samtliga PK-8 partier.

 

Inga kommentarer: