torsdag 24 december 2020

2020 ÅRS NATIONELLA JULTAL MED AfS PARTILEDARE GUSTAF KASSELSTRAND

Tänk "OM" Gustav Kasselstrand hade varit Sveriges Statsminister istället för det nuvarande FN, EU och globaliststyrda svenskfientliga sosseditot. Om "OM" hade varit verklighet, då hade Sverige styrts utifrån en nationellt utformad agenda med 100% fokus på Sveriges och svenska folkets allra bästa i tanke och handling. Tänk så annorlunda och så oändligt mycket bättre och trevligare Sverige hade varit som land och samhälle att leva och bo i jämförelse med dagens degenererade multikulturella dystopi. Nej, Sverige är inte längre ett land, en suverän stat med ett folk, det är istället bara ett ytterst dåligt, skämt SKÄMT. 

Skänk en tanke till minne av alla de svenskar och deras anhöriga som fallit offer för "DÅR-PK-7-partiernas" importerade våldsbenägna sk "nysvenskar. Skänk speciellt en tanke till de anhöriga till den svenska tonåringen Tommy Lind som i år blev brutalt knivmördad av en från Afrika och av PK-7-partierna och deras väljare supportad invandrad, mördare!

EN GOD JULHELG ÖNSKAS TILL ALLA ER SOM VILL ATT SVERIGE SKA ÅTERGÅ TILL ATT VARA ETT SUVERÄNT LAND, DITO STATEN SVERIGE SÅ SOM DET EN GÅNG VAR MENAT OCH ATT DET SÅ SKULLE FÖRBLI.

 


Inga kommentarer: