måndag 23 januari 2023

SWEBB-TV - KARL-OLOF ARNSTBERG OM DEMOKRATI SOM TYRANNI

Finns det några ur den arbetande karriärintelligentsian i Sverige som offentligt törs agera i opposition mot den åsiktstyranniska PK-diktatur som är rådande i det påstått demokratiska Sverige? Nej,  tyvärr så rättar de "allra" flesta in sig i ledet och kväker samma enfaldiga mantra/ordramsor, de reciterar dessa politiskt anbefallda påbud som att de vore hjärntvättade maoistkommunister. De enda ur kategorin "intelligensian" som vågar gå emot den nu rådande tyranni-PK-ismen är de av dem som är pensionerade och har sitt på det torra. 

Karl-Olof Arnstberg är dock ett undantag, han höjde rösten och vågade vara obekväm i invandringsfrågan när han stod på toppen av sin karriär, detta fick mycket negativa karriärkonsekvenser som gjort livet surt för honom. Dock verkar han ändå kunna leva ett hyfsat gott liv som svensk författare och samhällsdebattör med boende i Thailand under vinterhalvåret - det är han värd att få njuta. 

OBS! Kolla gärna in hans böcker på hans egna bokförlag, "DEBATTFÖRLAGET"!

Se den här videon(ca 7 min) och få insikt i hur den politiska enfalden drabbat Sverige och hur den styrande sk eliten får det allt svårare att kunna förstå och därmed kunna styra Sverige efter demokratiska principer. Dylikt oförstånd eller ovilja att rätta sig efter den givna spelplanen resulterar naturligtvis i att demokratin urholkas och har resulterat i att Sverige nu mer är att betrakta som ett land där man bakom den påstådda demokratiska fasaden mer är att jämföra med länder där tyranni, despoti är kännetecknande för maktutövandet. SE VIDEON!

Inga kommentarer: