onsdag 4 oktober 2023

UTRIKESMINISTER T BILLSTRÖM FEGADE UR UKRAINABESÖK

Den svenske Utrikesministern Tobias Billström skulle för någon dag sedan ha träffat ett antal EU-ministrar i Ukrainska KIEV. TB kunde dock inte delta i mötet då han påstod sig ha glömt att ta med sitt "PASS". Nja, jag tror mer att det var med avsikt, av rädsla och feghet som "passet" blev kvar hemma i Sverige. 

Visst, man kan förstå TB:s feghet då "ryssarna" med all säkerhet hade kännedom om att resan skulle ske med tåg och säkert också vilket tåg. Transporten av den svenske utrikesministern till KIEV skulle ha blivit en 8 tim lång tågresa med många tillfällen för "putinisterna" att ta bort T Billström.

Tobias Billström är känt feg, detta är styrkt av hans lismande, krypande, bockande och uppvisade underdånighet inför de muslimska företrädarna här i Sverige, utomlands och i FN. 

Nej, svenska politiker och beslutsfattare måste ändra attityd bli väldigt mycket tuffare mot omvärlden och inte minst mot omvärldens oönskade representanter som på falska grunder åberopar flyktingstatus och på den lögnen kräver och har fått en icke förtjänt fristad med garanterad livstidsförsörjning i Sverige!  


 

Inga kommentarer: