torsdag 22 april 2010

Rolands Blogg

En koll på Kommunalrådet Roland Åkessons blogg visar att han ännu inte skrivit något inlägg som hans trogne "Följare" Turefors och vi andra har att läsa, måste vara tråkigt för Turefors att ständigt och jämt få läsa CenterRollos profilinnehåll.
Men, Turefors kanske använder Rollos ord om sig själv som en bön eller ett mantra.

Det hade förstås varit roligt om privatpersonen Roland Åkesson skrivit något om sig själv och vad han har varit med om i livet utanför politiken. Vi hade gärna fått lite mer inblick i vad Roland sysslade med innan han blev Kommunalråd i M-ås, det rycktas att han tidigare arbetat som journalist - ja, det är ju inte helt ovanligt att journalister i Sverige blir politiker och vice versa. Det verkar dock som att Roland enbart tänkt använda sin blogg för att presentera sin redan välbekanta nuna och i ytterst korta ordalag sprida sitt politiska budskap.

Höredu Roland, sätt igång och blogga, det ska väl inte vara så fb... svårt för en f.d. journalist!

1 kommentar:

Anonym sa...

"Ja,så gick livet vidare i hålan med dess törnrosa sovande befolkning och deras kung.För att vakna upp och upptäcka livet utanför deras sovande värld".Ursäkta mej,men har alltid undrat över varför man satt denne man på en piedestal och den man som tydligen räddat hålan från undergång.Eller är det yttre faktorer som gjort att hålan sloknar mer och mer.