lördag 22 september 2012

READAKTÖREN PÅ BLOGGEN GRÖNA KÖPINGEN VILL BLI VÅLDTAGEN

Han redaktören på mönsteråsbloggen "GRÖNA KÖPINGEN" bekänner i sin öppenhjärtliga artikel "VÅLDSAMT SEX"  sina innersta hetaste sexuella önskningar, "HAN", ja det framgår i artikeln att redaktören är en man. Redaktören på GRÖNA KÖPINGEN framför som den naturligaste önskan, en het längtan efter att få bli våldtagen av "en attraktiv kvinna i sina bästa år" och det upprepade ggr. Redaktörens framförda önskan är att våldtagandet av honom helst ska ske under publika former vid en brottsrekonstruktions närgångna granskningsförfarande med representanter från ordningsmakten och från det s.k. rättsväsendet samt givetvis då också GRÖNA KÖPINGENS film å stillbildskamera försedda s.k. journalister. Redaktören förväntar sig säkert också handfast hjälp från de på brottsplatsen församlade samhällsrepresentanterna, detta om nu den av GRÖNA KÖPINGEN:s redaktören önskade "attraktiva kvinnan i sina bästa år" skulle vägra att återuppfylla redaktörens repetitiva önskan - ja,  vi har ju fått veta hur det går till vid brottsrekonstruktioner i det svårt rättsrötadrabbade landet Sverige, Thomas Qvick/Sture Bergwall fallet/fallen som utmärkt belysande exempel.

När är en kvinna i sina bästa år, ja, redaktören på GRÖNA KÖPINGEN framför ingen kravspecifikation om ålder, i svenska visor och sånger framförs oftast att kvinnans pubertala åldrar är de bästa ur ett manligt perspektiv. Grovt sexuella avarter som redaktören bryr sig säkert inte det minsta om åldern utan anser utifrån en sexpsykopats  mentala tillstånd att alla åldrar på en kvinna är den bästa åldern bara hans längtan efter att få bli våldtagen blir tillfredsställd.






2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, nu har du kommit upp i varv Bert! Skönt å se!
Vad har du själv för ålderskrav på dina "Bikini models"? De lär ju knappast vara efterpubertala...

Bert sa...

De "Bikini models" som visades på den föra bloggmallen var i åldrarna 18 år och uppåt, detta enligt "Blogger" som var/är ansvarig för just den gadgetsen. Minns att det där visades bilder på välhållna movistars, vars ålder var 40+. Så absolut att det finns kvinnor som är i sina "bästa år" fast att de kommit halvvägs på sin förmodade livsvandringstid.