tisdag 25 april 2017

I DÅRJÄVLARNAS PARADIS #3 FEMINISTISK REGERING?

"I DÅRJÄVLARNAS PARADIS" där regerar en påstådd "FEMINISTISK REGERING", denna Fi-regering har med all sannolikhet å paradoxalt då röstat JA! till ATT den gravt kvinnodiskriminerade islamistiska staten Saudiarabien ska få en ordinarie plats i FN:s "Kvinnokommission".
Endast 7 av de 54 röstberättigade FN-medlemsländerna hade stake/kuk nog för att rösta NEJ! till att den kvinnoförnedrande islamistiska staten Saudiarabien hädanefter ska få möjlighet att i FN förespråka/kräva att "Sharialagar" som exv "Stenkastning"(dödsstraff) mot otrogna fruar även ska gälla som officiellt antagen lag i de västländer där islamutövande/troende invällare mot allt förnuft har fått tillåtelse att bosätta sig. Svårt islamistangripna/drabbade länder som Sverige, Tyskland, Frankrike kommer att bli de länder som först kommer att tvingas införa de islamistiska sharialagarna.

 UD(Utrikesdepartementet), den svenska regeringen med utrikesminister Margot Wallström(S) i mörkarhögform vägrar att informera svenska folket och övriga berörda(Riksdagen) om hur de svenska delegaterna har instruerats att rösta. Anledningen till mörkningen/sekretessen kan säkert förklaras med att kapitalistlakejen, svetsaren, den förre LO-ordföranden och numera Sveriges FI-statsminister Stefan Löfven för några månader sedan sålde Sveriges JA-röst till Saudiarabien i utbyte mot att svenska företag ska få fortsätta att exportera industriprodukter å tjänster till den sharialagsutövande islamistiska oljestaten. Helt klart är att den svenska feministiska regeringen därmed anser att svenska företags exportinkomster är av större vikt än saudi-kvinnornas jämställdhetsvärde/människovärde - mao, den påstått förda feministiska politiken har visat sig vara ännu en i en lång rad av politiska värdelösa ordkulisser - tja, vem hade väntat sig något annat!

För allas vår trevnad, säkerhet och välstånd måste den nuvarande HÄRSKARKLASSEN DEN NYA ADELN(politikerna inom 7-klövern) avskaffas med det snaraste, detta görs lämpligast i det kommande riksdags/kommun/landstingsvalet 2018. De europeiska folken och dess länder exv Sverige behöver en ny politisk plattform att förhålla sig till där mycket mer av direktdemokrati utövad av folket och dess önskningar blir bestämmande och absolut vägledande för de som utses att företräda folket och nationen i riksdag och i regering. De som ska företräda det svenska folket i framtiden måste vara personer som inte har någon som helst koppling till tidigare och nu kända politiska och religiösa ismer, personerna i fråga ska heller inte vara av typen karriärkåt och inställsamt kräkäckel.

Inga kommentarer: