onsdag 26 april 2017

I DÅRJÄVLARNAS PARADIS #4 BARNÄKTENSKAP

I DÅRJÄVLARNAS PARADIS finns det ca 290 kommuner, en av dessa kommuner är Kalmar Kommun. Kalmar stad som är en av Sveriges älsta städer hyser en del sevärdheter exv det gamla Wasaslottet med vallgrav, Kvarnholmen med stiliga 1700-tals byggnader som exv Domkyrkan, Stadshuset, den maffiga Ångkvarnen byggd helt i tegel, ytterligare ett byggnadsverk i tegel är det gamla Vattentornet i närheten av Västerport, sevärt är också stadsmuren som en gång i tiden omringade hela Kvarnholmen. Varje år har det kommit åtskilligt med turister till Kalmar främst från Sverige men också från resten av omvärlden, inte så få av dem kommer sjövägen seglandes på egen köl, gästhamnen brukar sommartid var smökfull av läckra segelbåtar. Likaså har kalmar blivit känt för tävlingen Ironman vilken lockar mängder av åskådare och tävlande.
Kalmar Stad har så här långt blivit känt som en stad väl värd att besöka och att bosätta sig i med anledning av ovanstående kulturvärden, det finns givetvis fler omständigheter som gör Kalmar Stad attraktiv som livsplats, inte minst närheten till Öland är lockande för många.

På senare tid har Kalmar Stad och dess politiska makthavare sossearslena, centerparasiterna, vänsterligisterna och miljöislamistfundmentlisterna gjort sig välkända för att dårhelhjärtat supporta en i Sverige i lag förbjuden grovt kriminell företeelse, den från MENA-området importerade islam å MENA-kultursedvänjan "Barnäktenskap".
Kalmar-Moderaten Jonas Lövgren har för en tid sedan ställt en motion till Kalmar Kommuns politiker angående just "Barnäktenskap", i motionen vill JL att Kalmar Kommun ska förbjuda äktenskap med barn under 18 år. Motionen har behandlats och röstats om, utfallet av röstningen skrämmer och SKÄMMER ut Kalmar Kommun som varande en stad/kommun där barnäktenskap MED barn under 18 år bifalls av de politiska makthavarna(se nedan vilka partier). Det har ju visat sig att det inte är helt ovanligt att MENA-flickebarn bosatta i Sverige och som tidigt i livet har blivit bortgifta är under 15 år.  I grannkommunen Mönsterås var ett sådant barnäktenskap aktuellt 2016. 
Utfallet av röstningen ang förbud mot barnäktenskap i Kalmar Kommun blev följande(nedan)
42 ledamöter röstade NEJ! till motionen.
15 röstade JA! till motionen.
1 avstod.
3 var frånvarande.
SD och M röstade JA samt en från Liberalerna.
Övriga ledamöter: samtliga SOCIALDEMOKRATER, VÄNSTERPARTISTER, CENTERPARTISTER OCH MILJÖPARTISTER RÖSTADE GILLANDE BIFALL FÖR TILLÅTELSE AV BARNÄKTENSKAP I KALMAR KOMMUN/STAD. YTTERLIGARE BIFALL KOM FRÅN EN KRISTDEMOKRAT OCH EN ELLER TVÅ LIBERALER.
 
Kalmar Kommun/stads nya turist/MENA-folklockande företeelsemagnet är således ett skamerbjudande "GIFT DIG MED ETT BARN I KALMAR - BOSÄTT ER GÄRNA HÄR - SVENSKA FOLKET FÖRSÖRJER ER HELA LIVET UT" denna kalmarslogan kommer att bli vida känd i omvärlden och speciellt i Mellanöstern, Nordafrika och andra världsdelar där Sharialagsföljande islam och islamismtroende fundamentalister har sitt viste. Naturligtvis kommer denna sjukliga abnormitetsvälvilja i Kalmar Kommun att locka nya besökare och bosättare FRÅN MENA-LÄNDER till Kalmar Kommun/stad. Kalmar kommer snabbt att bli en lika illa beryktad stad som MALMÖ är i övriga Sverige och omvärlden worldwide. Tv-teamen från USA, GB, Frankrike osv kommer att vara många, de kommer att skilldra det socioekonomiska och det materiella förfallet i den en gång vackra och välmående länsresidens, handels å högskolestaden, de kommer alltid att ställa sig frågorna "VARFÖR? VEM ÄR SKYLLDIG TILL DENNA DÅRSKAP?
Avslutningsvis kommer reportarna i de utländska tv-teamen att säga "KLART SLUT OVER AND OUT FRÅN DÅRJÄVLARNAS PARADIS"!

Redovisningen av röstetalen ang "BARNÄKTENSKAPS" motionen i kalmar Kommun har jag hämtat från bloggen "THORALF ALFSSON"!



Inga kommentarer: