måndag 8 april 2019

FRÅN YOUTUBE - NATIONALEKONOMEN TINO SANANDAJI KROSSAR EN STORLJUGANDE ANNIE LÖÖF - INVANDRINGENS KOSTNADER OCH NEGATIVA PÅVERKAN PÅ DEN SVENSKA VÄLFÄRDEN

Nationalekonomen Tino Sanandaji  visar i denna Youtube-video i klartext/tal hur dåraktigt negativt den förda tok-ultraliberala invandringspolitiken är för Sverige och det svenska folket. Trots att all seriös forskning visar på att kostnaderna för invandringen till Sverige är en enorm minuspost x XXXL så fortsätter media, TV, tidningar och PK-POLITIKER som exv den CENTERPARTISTISKA ANNIE LÖÖF att ändå predika det motsatta förhållandet.

Så, av vad anledning vill inte exv Annie Lööf och övriga PK-galenskapare acceptera bevisade forskningsfakta ang invandringens enormt negativa påverkan på den svenska välfärden och det svenska samhället?
JO, CENTERPARTISTERNA OCH ÖVRIGA PK-PARTISTER VILL HELT ENKELT AVVECKLA/ TA DÖD PÅ DEN SVENSKA ALLMÄNNA VÄLFÄRDEN OCH DET SVENSKA FOLKETS SUVERÄNA RÄTT TILL LANDET SVERIGE - DETTA FOLKFÖRRÄDERI GENOMFÖRT PÅ ETT QUISLINGLIKT SÄTT PÅ UPPDRAG AV DEN SATANISTISKA GLOBALISTRÖRELSEN NWO BESTÅENDE AV FN, EU, TRILATERALA KOMMISSIONEN, BILDBERGERGRUPPEN OCH SIONISTIMPERIALISTERNA mfl.

Inga kommentarer: