tisdag 16 april 2019

MÖNSTERÅS KOMMUN - MINUS 9,5 MILJONER KRONOR - CENTERPARTISTISK KALLE ANKAMATTE OCH DITO POLITIK DRABBAR MÖNSTERÅSARNA

 För några år sedan sjöng dåvarande kommunalrådet R Åkesson invandringens lovsång i högstämda toner. Enligt "Den Gamle" som han kallas på byn var det massiva inflödet av utomeuropéer en riktigt bra affär för Mönsterås Kommun. Mångmiljonvinster redovisades i en anda av att guldregnet över Mönsterås skulle bli av varaktig karaktär långt in i framtiden. Säkert var det många i mås-kommunen som insåg den uppenbara dumheten och dårskapen i det budskap som centerpartiet och övriga PK-partier predikade med en extasfrenesi likt tungomålstalande helbrägdagörare i Livets Ord eller Maranata. Trots den insikten röstade måsfolket i valet 2018 ändå på de politiker och partier som bevisat sin totala brist på kunskap och ansvarstagande för kommuninnevånarnas bästa.

Ja, så kom då verkligheten ikapp de förut så saliga godhetsapostlarna/knarkarna i Mönsterås - så, på vilket sätt ska dessa kvackande "KALLE ANKA"-politiker hantera detta och efterföljande års stora budgetunderskott - hur finansiera galenskapen. Med all säkerhet kommer de kommunala välfärdssystemen inom äldrevård, sjukvård, skola mfl att dräneras rejält på driftspengar samt att KOMMUNALSKATTEN kommer att höjas mer än bara kännbart, det kommer att svida rejält. Detta av galenskapare orsakade debacle kommer att slå hårdast mot de med de lägsta inkomsterna som fattigpensionärer, arbetslösa osv.

Det finns ytterligare en repressiv åtgärd som med all sannolikhet kommer att genomföras för att Mönsterås Kommun ska kunna finansiera den totala galenskapen och det är att avskeda ett stort antal arbetstagare som är anställda av Mönsterås Kommun. Mönsterås Kommun är kommunens största arbetsgivare med drygt 1500 anställda(uppgift fr Ekonomifakta 2018), här finns ett antal tiotals miljoner att spara in på löner och sociala avgifter.

Mönsterås Kommun kommer förmodligen att istället för de avskedade svenska arbetstagarna anställa sk "nysvenskar". Nysvenskarna har med sig statliga bidragspengar via den senaste galenskapsreformen "Nystartsjobb"där 80-100% av lön och sociala avgifter betalas av svenska folket. BINGO! BINGO! BINGO! ropar de makthavande galenskaparna utan att förstå att det bla är deras egna inbetalade skattekronor och sociala avgifter som var avsedda att finansiera deras egna kommande behov av välfärd som nu istället används till att göda giriga arbetsgivare och att föda andra länders medborgare - ett självbedrägeri och en galenskap "så dumt att klockorna stannar och blommorna vissnar".

OBS! Kika på statistikdiagrammen i detta inlägget, bloggaren och förre SD:aren Toralf Alfsson har tagit fram s-diagrammen med hjälp av svenska statliga aktörer.
Toralf Alfsson driver Toralf Alfssons blogg, en av de mest lästa politiska bloggarna i Sverige!



Inga kommentarer: