fredag 19 mars 2021

SWEBB-TV - LARS BERN OM EXPRESSENS ANONYMA OCH OKUNNIGA LEDARREDAKTION

Lars Bern är en omdiskuterad och ifrågasatt person som starkt förargar de svenska makthavarna och deras MSM- propagandakanaler som exv Expressen, DN, Aftonbladet, SVT. Lokalt i Mönsterås har vi bloggredaktören på GK-bloggen, Centerpartisten Lars Nygren som blir riktigt illa berörd när Lars Bern förs på tal i kommentarsfältet på GK-bloggen, Lars Nygren far oftast ut i tungomålstalliknande oregerliga otidigheter mot Lars Bern.

Anledningen till LN:s svårartade aggregation mot LB är det svårt att finna någon rimlig förklaring till då Lars Bern inte innehar någon given maktposition som företrädare för ett politiskt parti, myndighet, departement eller inom statsfinansierad media. Lars Bern är förstås en flitig förekommande debattör och expertkommentator på SWEBBTV. Han har även skrivit boken "DEN METABOLA PANDEMIN" samt driver bloggen "ANTHROPOCENE". I boken DMP ifrågasätter Lars Bern många av de sk mediciner som ordineras mot div vanligt förekommande metabola sjukdomar, detta förargar givetvis BIG PHARMA och dess ägare samt inte minst alla de inom svensk sjukvård som bygger sina karriärer på pillertrilleri. 

Se den här videon och bli informerad om hur svensk latrinmedia hanterar en för dem och deras uppdragsgivare obekväm sanningssägare. Vaccinfrågan är i centrum under denna intervju, se, lyssna och lär!

Inga kommentarer: