onsdag 31 mars 2021

SWEBB-TV - MAGNUS STENLUND OM EU-STÖLDPAKETET - DET STÖRSTA SVEKET I SVERIGES HISTORIA

 För några dagar sedan den 24 Mars 2021 röstade den svenska riksdagen, JA TILL, en dubblerad utökning av EU:s sjuårsbudget a 1824 miljarder Euro. I den här budgeten har det sk stödpaketet = STÖLDPAKETET på 772,5 miljarder Euro bakats in. För Sveriges del innebär det att svenska skattebetalare garanterar för 190 miljarder eller 50000 sek per heltidsarbetande svensk. Utan på detta stöldpaket kan det bli än mycket mer att betala för svensken då EU efter detta beslut kan ta ytterligare lån till nya stöldpaket, detta utan Sverige har någon vetorättighet. Kan man säga annat än att de svenska politiker som representerar S, L, C, MP(M och KD lade fegt ner sina röster) och som har röstat JA till detta för Sverige och svenska folket ödesdigra beslut är annat än "SATANS FÖRBANNADE DÅRJÄVLAR" som för egen vinning, EU-byråkratin och andra folks välfärd har satt i system att suga ut svenska folket, pungslå oss maximalt - förbannat i evigheter vare ert godkännande! 

Visst, en liten del av detta "STÖLDPAKET" kommer tillbaka till Sverige, dock inte till fromma för svenska folket. Stödpengarna går istället till svenska storföretag som förmodligen kommer att använda stödpengarna till extra aktieutdelningar och extraextra bonusar till giriga styrelsemedlemmar med VD som främsta recipient.

Vad är "STÖLDPAKETES" EGENTLIGA MOTIV? Jo, Merkel och Macron har med dessa stulna pengar lyckats att rädda EURON och EU-samarbetet för en tid. Orsak: Italien och Spanien med flera andra länder riskerade inom en mycket snar framtid att krascha ekonomiskt. Så, den enda lösningen som Merkel och Macron fann som möjlig var att stjäla enorma pengabelopp från länder som Sverige, detta för överföring till/in i Italien, Greklands och Spaniens samhällsekonomier. Exv, kommer den spanska regeringen att införa en medborgarlön på 12000 sek i månaden plus att arbetsveckan kommer att kortas ner till att omfatta 4 dagar/32 arbetstimmar. Alltså, spanjorer och italienare mfl kommer med våra surt inbetalda skattepengar att få en välfärd som få andra länders innevånare åtnjuter och kan drömma om - FY FAN! 

Merkel och Macron hade ytterligare ett bakomliggande motiv till att stjäla pengar från Sverige mfl andra länder, nämligen det att TYSKA och FRANSKA storbanker riskerade att krascha ekonomiskt då de har lånat ut enorma pengabelopp till Italien, Spanien, Grekland mfl liknande länder. Man kan förstås även räkna med att svenska storbanker är i farozonen för en KK då de säkert är underleverantörer till de TYSKA och Franska storbankerna.

Eu går nu mot att bli en "federation" och då utan möjlighet för medlemsländerna att begära utträde. En sådan här lösning med sk stödpaket är bara tillfälliga nödlösningar som kommer att följas av flera liknande av varierande storlek fram tills dess att EU har den totala beskattningsrätten i alla m-länder. Alla skattemedel ska först betalas in till EU-byråkratin i Bryssel för att sedan fördelas ut till främst då länderna i södra Europa. Ja, man kan då fråga sig om svensken vill fortsätta att arbeta och betala världens högsta skatter för att försörja skattedrönarländernas befolkningar i Sydeuropa - nej, såklart inte. Sverige kommer att dräneras på högutbildade höginkomsttagare och dito högskattebetalare. Dessa svenskar kommer givetvis att främst flytta till länder utanför Europa där skattetrycket är betydligt lägre. Sverige i framtiden kommer att vara ett mycket fattigt land med tydlig U-landsprofil om nuvarande förd politik tillåts att få fortsätta. 

SVERIGE UT UR EU EN SWEXIT ÄR ENDA ALTERNATIVET !



Inga kommentarer: