lördag 15 maj 2021

"ÄR SVENSKAR I ALLMÄNHET DUMMA I HUVUDET?"

Frågan i rubriken här ovan ställs av Jan-Ove Malmgren - så, vem är  J-O-M? Vet ej, men han är med säkerhet en av de ca 1,5 miljoner svenskar som under de två senaste decenniernas riksdagsval "INTE" har röstat på något av de sju skitarselpartierna, de sk PK-7 partierna. 

Jan-Ove träffar helt rätt i sin beskrivning av det numera raserade svenska folkhemmet. På 70 år har Sverige förvandlats från att vara ett tryggt, säkert, högteknologiskt och etniskt homogent välfärdsland till att bli ett av planeten Jorden/Havet/Tellus mest tokgalna länder - citat, en fd dansk minister(kvinna):"Sverige är det sjukaste landet i världshistorien!" 

Sverige och svenskarna har främst att tacka David Schwarz och övriga radikala invandrarföreträdare, Olof Palme och Socialdemokraterna, LO, SAF/Svenskt Näringsliv, Centerpartiet under Annie Lööf, Reinfeldtmoderaterna, Miljöpartiet mfl andra skadeorganismer för att Sverige 2021 har blivit den söndervittrade dystopi landet nu är. 

Till ovanstående Sverigeförstörande grundelement har det de senaste två decennierna anslutit sig ytterligare några diton, exv sossesidoorganisationen "Tro och Solidaritet"(tid Socialdemokratiska Kristna Broderskapsrörelsen) som har blivit en tummelplats för kommunister och islamister med agendan att förvandla Sverige till ett religiös-politiskt dårland. 

"Svenska Kyrkan"(bildad år 2000 (tid Svenska Statskyrkan)), har under dess drygt 20-åriga existens allt mer och mer blivit en toppstyrd politisk och revolutionär org där kulturmarxister har tagit kommandot och där agendamålet tycks vara att skapa en ny ism/religion baserad på kommunism, islamism och kristendom. 

Ovanstående beskrivna metamorfos av Sverige har sin förklaring i det rätta svaret på frågan i rubriken för detta inlägg:"ÄR SVENSKAR I ALLMÄNHET DUMMA I HUVUDET?"

Inga kommentarer: