söndag 13 juni 2021

FOTBOLLS-EM - KNÄBÖJANDE TÖNTJÄVLAR vs STOLTA RYSSAR

Så har då det eländiga Fotbolls-EM i knäböjning börjat. Alltså, vad fan är detta för satans jävla påhitt, vilka förbannade as är det som har tillåtits hjärntvätta fotbollsvärlden till att förnedrande knäböja inför en vänsteranarkistiskt och rasistisk rörelse/org vars mål är att starta ett raskrig. 

Även om nu det ryska landslaget förlorade dagens match mot ett knäböjande Belgien så är ändå ryssarna de moraliska segrarna, detta då man innan avspark stolt stod upp medans spelarna i det belgiska landslaget knäböjde och därmed förnedrande sig själva och sitt land.

Jag är säker på att även det svenska herrlandslaget i ovannämnda bollsport vid kommande matcher kommer att genomföra en dylik knäböjarmanifestation som Belgarna gjorde i dag. Om den galenskapen genomförs är det för min del slut med att se matcherna som det svenska herrlandslaget i fotboll spelar fortsättningsvis. 

Kommentar 2021/6-19:inget knäböjande utfördes av det svenska landslaget vid de två matcher som har spelats - dock skulle jag inte bli det minsta överraskad om det svenska landslaget i fotboll(herrar) har sparat knäböjaridiotin till en kommande match i detta EM 2021.

Inga kommentarer: