tisdag 14 juni 2022

SVERIGE ÄR EN KAKISTOKRATI ETT KAKAKAKA...- LAND

Kännetecknande för en "KAKISTOKRATI" är dåligt fattade beslut av makthavarna/politiker, i huvudsak regering och riksdag. Svenska politiska makthavare måste vara världsmästare i att fatta miserabelt dåliga beslut i de allra flesta frågor, som exv ang energi och klimat samt migrationen. Sverige har gått från att vara ett av många andra länder beundrat land till att nu vara ett av de länder som andra diton känner stor antipati mot, de till och med varnar sina medborgare för att besöka det allt mer våldsamma gäng och klankriminella Sverige.

Ett bra exp på att Sverige är en "KAKISTOKRATI" är att det politiska parti som nu innehar regeringsmakten sätter likhetstecken mellan sitt parti "Socialdemokraterna" och staten Sverige. Alltså, socialdemokraterna beter sig som det är de som äger staten Sverige, att de egenmäktigt beslutar vad de vill(så som en enpartistat agerar), så som nu. De(S) skriver självsvåldigt ett avtal med ett utländskt parti verkande i mellanöstern, ett avtal som innehåller löften om att staten Sverige med stora ekonomiska åtaganden ska stödja detta utländska politiska parti i sin kamp för ett speciellt folkslag. Detta är ett avtal mellan två politiska partier, inte ett avtal mellan svenska staten och det aktuella partiet som är verksamt i ett eller flera andra länder - således är avtalet inte juridiskt bindande för staten/landet Sverige och dess skattebetalande folk.

Fem decennier av vanstyre, ja, vad annat kan resultatet bli då de sämsta, de värsta och minst kvalificerade individerna/personerna som finns att tillgå i Sverige har givits makt och myndighet till att regera - de måste ha haft som sin främsta merit i sina CV:n, det att de har läst "DUMMIES:en "HOW TO DESTROY A COUNTRY"!

Ja, inte ens riktiga krigsflyktingar som de från krigets Ukraina vill ta sig till Sverige. Finns ett annat alternativ så väljer de hellre det - eller citat:varför fly till det grova våldets och den importerade rasismens Sverige - nej, då är det säkrare att stanna kvar i Ukraina!


Inga kommentarer: