tisdag 28 juni 2022

TRE SANOLIKA KRUTSMÄLLAR OCH LARS VILKS + TVÅ POLISER ÄR DÖDA

Mord eller olycka? Svaret från den Åklagare som har lett förundersökningen är att inget "BROTT" har begåtts i samband med att Lars Vilks och de två poliserna dog i den våldsamma bilkraschen. Slutsatsen från myndigheterna är att det rör sig om en "OLYCKA", detta trots att man inte kan torgföra några som helst tekniskt hållbara förklaringar för detta scenario.

Se och framförallt "LYSSNA" på den här videon, efter ca 7 sek in i videon hörs två tydliga smällar, som från ett automatvapen, efter ytterligare ca 5 sek hörs ytterligare en smäll. De två första smällarna är sannolikt härrörande från ett automatvapen, det tredje kan ev vara en däckexplosion, men det troligaste är att även den smällen kommer från ett krutvapen.

Slutsatsen från Åklagaren i detta fall var förväntad då myndigheterna i Sverige har för vana att mörka otrevligheter som kan vara säkerhetspolitiskt känsligt i förhållande till främmande makt, stat, terroristorganisationer mm - exv ESTONIA:s förlisning, fallet Olof Palme och nu Lars Vilks och de två polisernas våldsamma död. 

För min egen del är jag övertygad om att det var ett attentat - vem/vilka som är skyldiga är förstås svårt att bevisa, men Lars Vilks var ju främst hotad från ISLAMISTISKT håll. Om, det är ett terrorist dåd så måste de som utförde dådet vara detaljinformerade om färdplanen, kanske så även i realtid.

OBS! SE VIDEON OCH BLI FUNDERSAM! 

Inga kommentarer: