söndag 7 augusti 2022

FEM SANNINGAR SOM KÄNNETECKNAR SOCIALDEMOKRATER

EN SOSSE SÄGER EN SAK MEN GÖR OFTAST TVÄRT OM - Exp: MIGRATIONSPOLITIKEN! Under första halvåret 2022 gavs 86000 uppehållstillstånd vilket historiskt är "ALL TIME HIGH" för Sverige - detta är tydligen vad sossarna menar med att föra en ytterst stram migrationspolitik, i helvete heller, det är rent bedrägeri!

SOSSAR BESKYLLER ANDRA FÖR DET MAN SJÄLV ÄR SKYLDIG TILL - Exp: NAZISTRÖTTER!  Socialdemokraterna i Sverige var från tidigt 1930-tal fram till det tyska debaclet i Stalingrad 1943 mycket intima med och positivt inställda till den Nationalsocialistiska regimen i Tyskland.

SOSSAR TAR ALDRIG ANSVAR - Exp: STÄNGNINGEN AV TVÅ KÄRNKRAFTSREAKTORER 2022! Socialdemokraterna har därmed visat att DE är mycket mer intresserade av att säkra sossepartiets överlevnad än att VÄRNA Sveriges befolknings, och företagens tillgång till billig, planerbar och tillförlitlig ELENERGI - DETTA ÄR ANSVARSLÖSHET AV HÖGSTA GRADEN! 

SOSSAR ERKÄNNER ALLDRIG MISSTAG - Exp: BRÄNSLESKATTERNA, REDUKTIONSPLIKTEN! Trots att många företag exv åkerier, lantbruk och den stora allmänheten länge dignat under de vansinnigt höga bränslepriserna så vill inte nuvarande sosseregim inse galenskapen i den förda energipolitiken. Sossarna är hellre toktrogna ett utopistiskt FN-signerat klimatavtal(Paris) än att de av nationell självklarhet ser till Sveriges och svenska folkets allra bästa. 

SOSSAR GÖR VAD SOM HELST FÖR ATT TA OCH BEHÅLLA MAKTEN - Exp: de har under ständigt hot om nyval samregerat under ca sju år(2016 - 2021) med det på alla sätt  EXTREMISTISKA MILJÖPARTIET. De tvingas därutöver ta stöd av sina ideologiska motståndare C + L samt gör galenpannedeals med pengautpressande politiska vildar i den Svenska Riksdagen. Politiska vildar, som i det svenska parlamentet tillåts att representera och föra andra länders politiska partiers och folkgruppers agendor. FY FAN FÖR SOCIALDEMOKRATER!


12 kommentarer:

Anonym sa...

Fy fan för Sverigedemokrater !

Bert sa...

FY FAN för fega anonyma kommentarsskrivare!

Fanskapet "Anonym" som skrivit ovanstående kommentar är tydligen rädd för att bli avslöjad som en av alla dessa äckel med hemvist i den stinkande politiska multiavföringsröran som länge tillåtits att förorena, förstöra och förpesta Sverige och övriga Europa!

Angående "Sverigedemokraterna" så anser jag att de numera är att anse som en av åtta riksdagsdelsekter/partier inom sosse-PK-sekt/partihegemonin. Av den anledningen kommer jag inte att rösta på dem i årets val 2022.


Anonym sa...

Jag blir oerhört imponerande av att en Kristdemokrat kan ha ett sånt brett ordföråd HaHaHa .

Bert sa...

KRISTDEMOKRAT?
Nej då! Upplysningsvis så är jag inte tillhörig/medlem i något politiskt parti eller dito organisation - jag står helt fri, ingen partipiska vinner över min rygg!

Ang "brett ordförråd" så tycks du inte ens ha ett ytterst minimalt smalt dito!
Och vad det gäller din ordformuleringsförmåga så kan man misstänka att svenska inte är ditt modersmålspråk, citat:"Jag blir oerhört imponerande av ... ..."

Anonym sa...

Du har rätt, jag inte född i Sverige!

Bert sa...

Ang "Anonym:s identitet:jag misstänker dock starkt att personen som fegt gömmer sig bakom "Anonym" bor någon km väster om Mönsterås tätort och har otaliga ggr visat sig vara ett tvättäkta fegt svennepucko.

Anonym sa...

Du tror så mycket, tror gör man i kyrka !

Bert sa...


Nej, det är inte mycket jag tror på, dock kan det ibland var svårt att till 100% få vetskap, så en misstanke om vem det kan vara är mer en spekulation baserad på tidigare erfarenheter.
Så, "Anonym", ge dig till känna, du kan mejla mig om du inte vill bli igenkänd!









Anonym sa...

Hade första parkett på Icaparkeringen häromdagen när jag såg din ihoptejpade bil där .
Mvh Socialdemokratern !

Bert sa...

HAHAHA!Citat Socialdemokraten:"din ihoptejpade bil"! Absolut att jag använder "TEJP" för att fixa min bil. Nu ska man förstås inte kräva att en Socialdemokrat vet och förstår ens det mest basala oavsett vad det än gäller så jag har ett visst överensende med din låga mentala förmåga. Du förstår tejp används överallt, exv i rymdraketer, flygplan, kameror, i din bil osv - mao, tejp är en fantastisk teknikprodukt som tjänar mig, dig och alla andra.

Förstår vart du vill komma med ditt påpekande, du vill säkert påvisa att jag är så fattig att jag måste använda tejp för att fixa min bil. Ok Socialdemokraten! Jag är fattig, en fattig svensk vit äldre man, vi vita fattiga män är de mest hatade av alla grupper i det svenska samhället och jag är van att få ta emot mycket skit från både svenskar och invandrare. Det berör mig inte så värst mycket, men jag tycker förstås att det är ett märkligt beteende av tiggande invandrare som har kommit hit till Sverige och i de flesta fall ljugit sig in i landet men ändå fått allt serverat gratis, exv bostad, kläder, mat, utbildning, sjukvård, välfärd mm.

Ditt påhopp på en fattig äldre vit man vittnar om att du står på en mycket låg IQ-nivå vilket för all del är mycket vanligt bland Socialdemokrater oavsett ursprung.

Anonym sa...

Nej , att framställa dig som en fattig var absolut inte min mening, jag ber om ursäkt för det isf och jag visste inte ens att du var fattig !
Tycker det är åt helvete att det finns fattigdom i detta land !
Bor man i Sverige så ska alla oavsett hudfärg ha samma rättigheter.

Bert sa...

Socialdemokraterna SAP har haft stor påverkan på svensk politik och dito samhälle i mer än 100 år och då mestadels som regeringsparti. Att det då fortfarande efter mer än ett sekel finns ett stort antal extremt fattiga i Sverige(ca 350-400 tusen) är ett bra bevis för att Socialdemokraterna inte vill lösa fattigdomsproblemet. Varför vill man inte det, jo, det måste finnas tillräckligt många fattiga så att det finns avskräckande och varnande exempel att hota "svenssons" med -se där, titta på han/hon, så kan det gå för dig också om du inte accepterar att bli en arbets och skatteslav tjänande Socialdemokratin och dess bästa vänner, kapitalägarna, industriägarna, djupa staten mfl.

I det gravt svårt socialistangripna Sverige kan det räcka med att den enskilde medborgaren har en avvikande politisk åsikt än den/de som ryms inom PK-åsiktskorridåren för att han/hon öppet kan bli utsatt för livslång förföljelse av sossestaten, dess myndigheter, organisationer, föreningar, privata/ideella dito. Denna förföljelse utövas av sossestaten trots att den svenska grundlagen ger den enskilde medborgaren fulla fri och rättigheter att inneha vilka åsikter det än må vara, dessa framförda i tal, skrivet, i div media utan att han/hon på något vis sak kunna bli utsatt för någon som helst repressiv åtgärd av något slag - FN:s 19 artikel stärker de svenska grundlagarna ang åsikt och yttrandefrihet.

Sossestaten och "djupa staten" kan öppet utöva detta kriminella grundlagslagstrots då sossestaten har sett till att det inte finns någon av sossestaten oberoende rättsinstans dit medborgaren kan vända sig, exv en "Författningsdomstol". Sverige är det enda land i västvärlden som medvetet avstått från en dylik inrättning/myndighet.
Så, varför då? Jo, Socialdemokraterna är trots att ordet "demokrati" är ytterst framträdande i partinamnet inte det minsta intresserade av att i verkligheten/reellt regera/utöva makt utifrån västerländska demokratiska principer. Svenska Socialdemokrater är till 100% svurna till den forna öststatsversionen av demokrati, typ den som utövades i DDR och Sovjetunionen. Inte utan orsak kallas dagens postkommunistiska Sverige för DDR-2, så även internationellt.

Jag är en av de etniska svenskar som drabbats av sossestatens livslånga förföljelse pga att jag intar den inställningen att makthavare som förgriper sig fatalt/dödligt på folket ska drabbas av samma öde som sina offer.
Som "repressiv" åtgärd mot mig och utövad av svenska sossestaten/djupa staten blev jag fråntagen rätten att inneha ett arbete/anställning, att försörja mig själv - jag har därav från tidigt 1990-tal fram till att jag gick i fattig-ålderspension 2017 varit tvungen att leva på A-kassa, CNN-bidrag, Förtidspension. Av dylika inkomster under lång tid kan man inte skapa sig ens den minsta förmögenhet, det blir ett liv i yttersta fattigdom, berövad det allra mesta av vad ett gott och innehållsrikt liv har att erbjuda.
Denna ytterst repressivt förnedrande behandling har genererat ett mycket djupt HAT mot allt det den grovt kriminellt belastade sossestaten/djupa staten står för och har genomfört mot mig och andra i samma sitts.
Det finns mycket mer att berätta om hur jag på olika vis har blivit förföljd, förnedrad, utsatt för fysiskt som psykiskt grovt våld, allt sanktionerat av sossestaten, inte minst genom rättsväsendet, polis, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan mfl.