torsdag 18 februari 2010

50 SVENSKA STASI-SPIONER MÖRKAS av SÄPO

För några år sedan överlämnade CIA till SÄPO namnen på 50 svenskar som under tiden från DDR:s grundande fram till dess fall 1990 spionerade åt kommunistdiktaturen Östtyskland(DDR).
Det märkliga är, när ANDRA LÄNDER som RYSSLAND, TYSKLAND, POLEN mfl andra har öppnat sina hemliga arkiv SÅ VÄLJER SVENSKA SÄPO att mörka och hemligstämpla uppgifterna om de 50 SVENSKA SPIONERNA.

Varför väljer SÄPO eller kanske mer korrekt sagt svenska STASI att mörka namnen på dessa 50 svenska qvislingar.
Med all säkerhet är de 50 svenskarna ytterst välkännda personligheter som i Sverige innehaft eller kanske till och med fortfarande innehar höga positioner inom politiken(med all säkerhet sosse och kommunistjävlar), försvaret, press(kommunistjournalister typ Jan KGB G), övrig media, forskning och näringslivet mfl.

SÄPO menar att ett offentliggörande av namnuppgifterna skulle kunna få "KONSEKVENSER" för rikets säkerhet, då främst inrikessäkerheten - på vilket sätt då?
Då spionnamns dokumenten har ett mycket stort "allmänt" intresse för svenska folket skulle kunngörandet av de 50 svenska DDR-spionerna med säkerhet skapa en stor framtida inrikespolitisk obalans med start i 2010 års val till Riksdag, Kommun och Landsting.
Det socialistiska/kommunistiska blocket skulle säkert decimeras till nivå utrotningsstadie i landets politiska församlingar. Detta folkets val skulle givetvis inte de totalitära sosse/kommunistjävlarna acceptera med mindre än att man på alla sätt skulle sabotera statens, kommunernas och landstingens arbete via alla de sosse/kommunisttjänstemänn som sedan länge finns inpissade i alla skrymslen och vrår i svensk förvaltning.

Ännu en svensk jävlighet som skulle avslöjas vid ett dylikt scenario är att de sk "Allianspartierna" inte skulle vilja ha den absoluta politiska makten av den annledningen att de då skulle avslöjas vara lika ointresserade av att styra Sverige efter 100%:iga demokratiska regler som sosse/kommunistjävlar är.

Stackars svenskar, stackars Sverige!

2 kommentarer:

Asplundare sa...

det här är ju lite som att gissa på Här har du ditt liv. Nils Poppe?

Bert sa...

Visst, det finns en hel drös med tänkbara spionkandidater att välja bland - eller varför inte, några otänkbara dito, vilket skulle orsaka en ännu större skandal och öka på misstron mot det politiska etablisemanget.

Desto viktigare är det att då få reda på, vilka var de jävla asen!

I dagens DN finns en läsvärd artikel i ämnet.