måndag 27 september 2010

PMS-drabbade skribenten på Mönsteråsbloggen kommenterar

PMS-SKRIBENTEN
Den ständigt PMS-drabbade skribenten på Mönsteråsbloggen är ju sedan tidigare konstaterad även lidandes av svårartad kronisk subjektivitet när det gäller invandrare och deras förehavanden i Sverige.
När skribenten på Mönsteråsbloggen i sin kommentar storligen förvånas över att jag i min redogörelse tar upp de kränkningar jag i för och efterhand blivit utsatt för av valförrättarna och den s.k. journalist som skrev reportaget om mitt besök i vallokalen i SOSSEBLASKAN "NYHETERNA" så förstår var och en att skribenten omedelbart tagit parti för den sossekurd som kraftigt vill beskära oss svenskars lagbundna fri och rättigheter. Skribenten på MB tycks i sin enfald tro att jag känner SKULD för att den politiskt aktive SOCIALDEMOKRATISKE valförrättaren känner sig KRÄNKT - NEJ, INTE DET MINSTA!

POLITISK KORREKTHET
Framför man dylika tankar som sossekurden gjorde i "NYHETERNA" i ett land som snart haft fred i 200 år så får man räkna med att det också kommer reaktioner från den delen av den svenska befolkningen som inte låter sig tyngas ner av den POLITISKA KORREKTHETEN som SOSSEKOMMUNISTASEN med tvångsmetoder modell KGB och STASI i kriminell anda pådyvlat svenska folket.

PRAXIS
Skribenten på Mönsteråsbloggen anser att det inte är någon allmän "PRAXIS" att som han uttrycker det "DRIVA runt i vallokal och fotografera" samt "DRIVA valdebatt mot politiker" i vallokaler. Skribenten tillstår dock motvilligt att det är tillåtet enligt svensk lag att göra just det jag gjorde - ja, vad fan bryr jag mig om praxis, inte det mista!

KRIST-ISLAMSK-SOCIALIST BLOGG
Skribenten som driver de krist-islamsk-socialistiska ismernas talan på bloggen "Mönsteråsbloggen" tycks inte reflektera det minsta över att jag var där för att delta i 2010 års val till riksdag, kommun och landsting - avsaknaden av denna hans uteblivna reflektion kan lätt härledas till skribentens hätska skrivna uttalande om de 5,7% som enligt skribentens åsikt, oansvarigt "slängde iväg sina röster".

6 kommentarer:

Anonym sa...

Varifrån kommer all den här ilska Bert?

Bert sa...

"Anonym", man kan inte påstå att du "bara är" LITE KORKAD - du måste fan i mig vara EXTREMT KORKAD eller vad värre är, >SOCIALDEMOKRAT, VÄNSTERPARTIST, FLUMKRISTEN, MUSLIM, ALLIANSPARTIST, PINGSTVÄN, HÖGKYRKLIG osv, eller helt enkelt du är frivilligt förslavad av PK-ismen <.

Anonym sa...

Du får tycka vad du vill om mig, men svara gärna på min fråga:
Varifrån kommer denna ilska?

Bert sa...

"Anonym" presentera dig med ditt rätta namn så ska jag förklara, men du kan finna svaret i somliga av de inlägg som finns här på min blogg.

Anonym sa...

Var inte du med i vpk Bert?

Bert sa...

Anonym! Nej, jag har aldrig varit med i VPK eller något annat parti heller, eller politisk organisation annat än fackförening.
Däremot har jag varit ytligt bekant med några kommunister genom åren och har väl då setts tillsammans med dessa.

Jag har för övrigt också varit lika ytligt bekant med sossar, som med moderater, folkpartister, miljöpartister, centerpartister osv.
Så, om du nu med din kommentar vill påstå att jag varit/är kommunist så kan du lika väl sätta även de övriga partiernas ideologiska logga på min person.

Sant är däremot, att jag inte har någon politiskt eller religiös tillhörighet.
Ser all sådan politisk och religiös organiserad tillhörighet som ytterst begränsande för den personliga utvecklingen - nej, fy för fan!