onsdag 1 december 2010

Stockholms Hemlösa VS de Papperslösa

De härbärgen, kyrkor och andra ställen som normalt hyser hemlösa svenskar är nu överfulla av s.k. "papperslösa" utlänningar som fått avslag på sina asylansökningar.
Härbärgena, kyrkorna mfl andra avvisar de svenska hemlösa ut i den bistra vinterkylan till att svälta och frysa ihjäl.
Det här är bara en mild susning av vad vi svenskar har att vänta i framtiden från svenska myndigheter, politiker och andra välfärdsinstitutioner skapade av svenskar för svenskar när invandrarna översvämmar landet - FY FAN!
Läs Merit Wagers rapport om den förtvivlade situationen för Stockholms hemlösa svenskar, länk: http://meritwager.wordpress.com/2010/11/30/det-kom-ett-uppgivet-mejl-vem-ska-hjälpa-stockholms-hemlösa-vintern-2010

OBS! Merits rapport återfinns längst ut i högerspalten på Merits blogg under samma rubrik som finns i länken här ovan.

2 kommentarer:

D . S. Ernst. sa...

Ja men, Bert, vi måste väl ta hänsyn till att de papperslösa förmodligen läst "Flickan med svavelstickorna" av H.C.Andersen och, efter läsandet, med eller utan svavelstickors hjälp , eldat upp sina papper för att därefter känna sig säkra på att komma till himmelens land, Sverige!
En annan teori kan vara att de ,såsom skedde förr i detta land, läst eller sjungit Johan Olof Wallins psalm "Var hälsad, sköna morgonstund,..." . För att det hela icke skall missförstås , återger jag hela texten.
1.
Var hälsad, sköna morgonstund,
som av profeters helga mun
är oss bebådad vorden!
Du stora dag, du sälla dag,
på vilken himlens välbehag
ännu besöker jorden!
Unga
sjunga
med gamla,
sig församla
jordens böner
kring den störste av dess söner.
2.
Guds väsens avbild och likväl
en mänskoson på det var själ
må glad till honom lända.
Han kommer, följd av frid och hopp,
de villande att söka opp
och hjälpa de elända,
värma,
närma,
till varandra
dem som vandra
kärlekslösa
och ur de usla brunnar ösa.
3.
Han tårar fälla skall som vi.
förstå vår nöd och stå oss bi
med kraften av sin Anda,
förkunna oss sin Faders råd
och sötman av en evig nåd
i sorgekalken blanda,
strida,
lida
dödens smärta,
att vårt hjärta
frid må vinna
och en öppnad himmel finna.

4.
Han kommer, till vår frälsning sänd,
och nådens sol, av honom tänd,
skall sig ej mera dölja.
Han själv vår herde vara vill,
att vi må göra honom till
och honom efterfölja,
nöjda,
höjda
över tiden
och i friden
av hans rike
en gång varda honom lika.
-------------------------------------------
Johan Olof Wallin. 1819.
Förmodligen saknade Wallin prekognitionsgåvan ; då skulle han givetvis ha skaldat i andra versen..."dem som vandra papperslösa, och ur Sveriges brunnar ösa!" Visst måste det vara så? För det kan väl inte vara så att inkommande vill utnyttja vårt samhälle? Eller...?

Bert sa...

D.S.Ernst skrev: "För det kan väl inte vara så att inkommande vill utnyttja vårt samhälle? Eller...?".

Nej, nej, inte kan det vara så att de "inkommande" vill utnyttja vårt samhälles bidragssystem, inte då.
De "inkommande" har av svenska qvislingsyltryggar till PK-politiker, batikkärringar, svenska och utländska FN-äckel mfl för oss svenskar destruktiva biologiska varelser, fått veta. Att de inkommande, härstammande från världens alla hörn och kanter av den svenska riksdagen har getts alla rättigheters rättigheter ett s.k. världsmedborgarskap(bara gällande i Sverige och enbart andra etniciteter än svenskar)vilket innebär att de kan komma till Sverige och kräva att utan några som helst motprestationer tillskansa/ösa till sig obegränsade pengamedel samt obegränsat utnyttja samtliga samhällstjänster som finansieras ur det svenska folkets gemensamma pengabrunnar.

Du D.S.Ernst, är det inte märkligt att det alltid finns ett pristak/budgettak satt på vad sjukvården, skolan, skolbespisningsmaten, äldreomsorgen, brandväsende, polis, försvar mm får kosta och därmed också uttalat vad svenska folket får kosta sig självt.

När det gäller kostnaderna för de "inkommande", som betalas av de svenska skattebetalarna så finns det inget pris/budgettak satt/fastställt eller någonsin framställt och presenterat för svenska folket. Det framstår som klart och tydligt att det i den delen av det svenska huset får storma in hur mycket sketet oväder som helst och då uppenbarligen med syftet och i gott samförstånd med PK-maffian underminera grundstommen i det svenska huset.

Kan det vara så att vi etniska svenskar är utsatta för ren och skär ekonomisk-etnisk rassim, iscensatt av PK-maffian här i Sverige, på uppdrag av PK_maffian WW. PK-maffian i Sverige får i gengäld behålla sitt nuvarande sociala/klass, ekonomiska och politiska maktinnehav samt internationella karriär-möjligheter inom det s.k. Världssamfundet bestående av FN, EU, muslimska brödraskapet, Bildebergergruppen med fl andra skurkorganisationer och inte minst innehållande en stor mängd av skurkstater i läge när som fjärran.

H.C. Andersen och J.O.Wallin sover sött, lyckligtvis ovetandes om sina genom nutida uttolkare givna tips till bidragsguldgrävare från när och fjärran länder.