onsdag 20 januari 2016

DEN RASISTISKE IKEAMÖRDAREN ÖVERKLAGAR TILL HÖGSTA DOMSTOLEN

Den uttalat RASISTISKE Eritreanen som sommaren 2015 dubbelmördade två svenskar på IKEA i Västerås överklagar nu den av Hovrätten utdömda livstidsdomen. Högsta Domstolen ska nu pröva om fallet kan anses vara av vikt för svensk rättspraxis. Jag skulle inte bli det minsta förvånad om HD tar upp detta fall då man i det av PK-ismen svårt drabbade Sverige har ett politiskt styrt rättsväsende(inklusive polismyndigheten) som sedan lång tid tillbaka helt förlorat all normal funtad västerländsk rättsuppfattning, detta orsakat av etno-religiös-kulturell hänsyn tydligen ska vägas in i domstolsbesluten. Vid ett ev bifall av HD till att pröva den här ovan omskrivna livstidsdom som hovrätten tidigare har dömt ut och gett laga kraft så kan man kallt räkna med att orsaken till bifallet är att en kommande HD-prövning redan har predestinerats till att falla ut till dubbelmördarens fördel - av vad annat skäl skulle en HD-prövning ske av ett fall där inga tveksamheter om gärningsmannens identitet och uttalade motiv finns att anföra.

Det skulle vara intressant att få veta vad "SosseGåsa Ciderknall" och "Imse Vimse Vintell" på De OredigasTidning har att anföra, troligtvis ser de en ev HD-prövning av ovanstående fall som en stor seger och framgång i kampen för dårutopin "alla människors lika värde" bedömt och med hänsyn tagen utifrån religiös, kulturell, politisk och etnisk tillhörighet.

Ett troligt svar från de båda på D-O-T blir troligtvis i stil med -"så gör di där di kömmer ifrå, å då möste di ju få göre så her öckså, allt annet tänkt och utkrävet är ju rener RASISMA.

Inga kommentarer: