fredag 22 januari 2016

FICKTJYV SPARKAR, SLÅR OCH SPOTTAR PÅ TVÅBARNSMAMMA I GAMMLA STAN STOCKHOLM

Kolla in videoklippet jag länkar till här nedan. En ung kvinna i sällskap av sina två barn blir sparkad och slagen av en ficktjuv, detta efter det att tvåbarnsmamman försök stoppa ficktjuven att stjäla från en äldre kvinna. Händelsen utspelar sig i Stockholm Gamla Stan den 5 Januari 2016.
Klicka på länken www.tv.aftonbladet.se/abtv/articles/106547 . Fy fan vilket djävla as till mänskligt avskräde det här landets regering, riksdag och multikramare tillåter att finnas vid liv mitt ibland oss.

OBS! Tyvärr funkar inte länken till aftonhoran, får meddelande om att servern inte går att hitta. De på AFH har nog spärrat åtkomst till det videoklippet!
OBS! Googla ISTÄLLET på Aftonbladet "Brott och Straff" - "Populära klipp" - rubrik på v-klipp: "HÄR ATTACKERAS TVÅBARNSMAMMA AV TJYV". Se och bli ursinnigt förbannad, om inte tvärilskan infinner sig är det något ytterst allvarligt fel på dig!

Man kan undra vad "SosseGåsa Ciderknall" och "Imse Vimse Vintell" har för åsikt om att en småbarnsmamma i sällskap av sina två barn blir attackerad med sparkar, slag och spott av en eu-migrant. Förmodligen unisont bifall och all världens ursäkter hämtade ur PK-träskets bortförklaringsarsenal.

OBS! OM NÅGON LÄSARE SKULLE KÄNNA IGEN DET HÄR ASET TILL KULTURBERIKARE RING POLIS 114 14!
OBS! FÖRHOPPNINGSVIS KOMMER DET ATT SVARA EN ICKE POLITISK KORREKT(PK) POLIS - ALLTSÅ EN POLIS SOM INTE HAR HÖRSAMMAT DEN SOCIALDEMOKRATISKE PUNKARSLUSKEN, RIKSKRÄKSSPYAN OCH RIKSPOLISCHEFEN DAN ELIASSON:s ORDER OM ATT LÄGGA LOCKET PÅ - INTERN POLISKOD: 291!

OBS! DET ÄR INTE OMÖJLIGT ATT DET HÄR SATANS TJYVAASET HAR FLYTTAT SIN VERKSAMHET - VEM VET, KANSKE TILL MÖNSTERÅS. KALMAR, OSKARSHAMN mfl NÄRLIGGANDE ORTER!

OM DU SOM RINGER 114 14 INTE BEMÖTS SÅ SOM DU FÖRVÄNTAR DIG ATT SVENSK POLIS SKA AGERA, TA NAMN OCH ÖVRIGA PERSONUPPGIFTER PÅ DEN Tfn-SVARANDE POLISEN - POLISANMÄL DÄREFTER POLISEN IFRÅGA!

OBS! OBS! OBS!
TJYVKULTURBERIKARASET GREPS NÅGRA DAGAR EFTER ANGREPPET PÅ TVÅBARNSMODERN.

VAD BLEV DÅ DEN RÄTTSDEKADENTA STATEN SVERIGES SVAR OCH UTDÖMDA PÅFÖLJD - - - TJYVKULTURBERIKARASET DÖMDES TILL TVÅ MÅNADERS FÄNGELSE. EFTER AVTJÄNAD STRAFF ÄR HAN FRI ATT FORTSÄTTA SITT KRIMINELLA LIV HÄR I SVERIGE.
DET JÄVLA ASET BORDE ISTÄLLET FÖRSETTS MED INOPERERAT SPÅRNINGSCHIP OCH INBRÄND TJUV § VÅLDSBROTTSTÄMPEL I PANNAN SAMT OMEDELBART  DUMPATS/UTVISATS UR SVERIGE FÖR ALL FRAMTID.

Inga kommentarer: