lördag 11 september 2021

KYRKOVALET 2021 VARFÖR DETTA SPEKTAKEL? - AfS GUSTAV KASSELSTRAND OM SOSSESTATEN OCH SVENSKA KYRKAN(sossekyrkan)

Varför genomföra ett politiskt kyrkoval 2021, detta är märkligt då Svenska staten och den Svenska Statskyrkan skildes åt år 2000. Inte fan trodde man att den då(år 2000) nybildade Svenska Kyrkan skulle bli en politiskt styrd organisation, en korrupt socialdemokratisk underorganisation, en av flera diton inom den sekteristiska socialistiska/kommunistiska/islamistinfiltrerade sk "Rörelsen". 

Anledningen till sossepartiets liksom andra politiska partier och religiösa ismers(islam) extremt stora intresse för Svenska Kyrkan är de enormt stora ekonomiska tillgångar som finns att disponera för de som innehar makten över denna guldkalv. Med dessa stora tillgångar tillgängliga har svenska kyrkans högsta ledning länge kunnat hålla på med att omvandla den tidigare strikt kristna kyrkan till en allomfattande ekumenisk rörelse/org där alla ismer och särintressen, allt från totalitära gudsismen islam till hbtq-rörelsen ska mötas och stöpas till ett och det samma till en ny världskyrka avsedd att tjäna "The World New Order", The Great Reset". Fy fan!

Som en del av denna förvandling har Svenska Kyrkan i Umeå nu offentliggjort att man vill göra om en del av sina kyrkor till islamska moskéer, detta framfört via skattefinansierade Public Service-aktören "P4 Västerbotten".

En person som har haft stort inflytande över den tragiska utvecklingen för Svenska Kyrkan är Ulla Löfven gift med Stefan Löfven Sveriges Socialdemokratiska Statsminister. Ulla Löfven är ledamot i Svenska kyrkans högsta beslutande organ, "KYRKOMÖTET"(likt typ riksdagen). Ulla L har också arbetat som assistent till den tidigare socialdemokratiske partisekreteraren Carin Jämtin fram till dess att Stefan Löfven valdes till sossarnas partiledare 2012. Ulla L har också haft samröre med s-organisationen "TRO och SOLIDARITET" tidigare de kristna sossarnas org, "Broderskapsrörelsen". Nu mer är T & S en kommunist-islamistiskt styrd underorg till Socialdemokraterna. 

Lyssna på AfS partiordförande Gustav Kasselstrand som i denna video framför sin och hans partis kritik mot det som sker inom Svenska Kyrkan. Måste säga att Gustav Kasselstrand allt mer framstår som den ende av de svenska partiledarna som jag kan tänka mig som svensk Statsminister då hans agenda fokuserar på oss svenskar och att Sverige tillhör oss och på inget vis är allmän egendom för all världens folk. Nej, återvandring är den enda rätta åtgärden för att Sverige och dess folk svenskarna ska kunna njuta frukterna av sitt arbete och planetens hårdaste inkomstbeskattning. 

LYSSNA PÅ GUSTAV KASSELSTRAND!

Inga kommentarer: