söndag 5 september 2021

SWEBB-TV - VACCINTILLVERKAREN PFIZERS HEMLIGA AVTAL MED STATEN KRINGGÅR LAGEN

Tyvärr går det inte att länka från min blogg till SWEBBTV, av vad anledning har jag inte kommit på ännu. Jag har varit i kontakt med SWEBBTV:s personal ang länkkoderna men de svarar att de inte har hittat någon felorsak. 

Jag är inte främmande för att statsmakten är inblandad på något sätt, de har ju tidigare fått YOUTUBE till att censurera exv SWEBBTV mfl alternativmedia så varför då inte också att sossestaten fått även "BLOGGER" till att censurera/blocka stats/regerings/sossekritiska videos/texter. BLOGGER ägs av GOOGLE sedan 2003.

Ni som ändå vill se denna video mfl andra diton från SWEBBTV kan förstås GOOGLA på SWEBBTV.

SWEBBTV har många intressanta videos där verkliga, sanna och erfarna vetenskapare intervjuas. De flesta av dem ställer sig mycket kritiska till den SOSSEMAKTFULLKOMLIGA och ovetenskapliga propaganda ang "Massinvandringen", klimathotscenario, galen energipolitik, Covid-19, C-19-vaccinationer mm som SOSSESTATEN sprider ut via SVT,SR, SMHI, MSB och andra statligt kontrollerade verksamheter.

Sossestaten backas  helhjärtat upp av PK-MSM som exv DN, Expressen, Aftonbladet mfl, exv lokala Barometern-OT. Det stora statliga mediebidraget/presstödet har gjort att den tredje statsmakten(div media med vänsterhjärntvättade journalister) istället för att kritiskt djupgranska makthavarna nu istället har blivit deras propagandamegafoner/politiska kommissarier verkande för de som förordar en totalitärt styrd svensk lydstat underställd FN, EU, WEF mfl andra liknande överstatliga internationella institutioner.

Inga kommentarer: