söndag 25 september 2022

SWEBB-TV KULTUR - SJÄLVTEST: ÄR DU HJÄRNTVÄTTAD

Självtester är populära, så varför inte testa den här diton där Karl-Olof Arnstberg ställer 12 frågor till oss för att vi ska kunna utröna om vi är hjärntvättade eller inte. Svarar man, JA, på fem av frågorna så är det dags att påbörja en avprogrammering. Dock lär det bli svårt att hitta någon i Sverige som har som profession att avsossefiera de personer som har kommit till insikt om sin svåra belägenhet. Kan nog tänka mig att en dylik yrkesinriktning kan ge multum i pengapungen i framtiden! 

Har den som gör det här självtestet, svarat JA, på alla tolv frågorna, så är vederbörande enligt K-O Arnstberg "bortom all hjälp", det finns ingen återvändo, man är körd, ja, helt förstörd som självtänkande människa.

Första frågan: "man kan i stort sätt lita på den nyhetsrapportering som morgontidningar, som Dagens Nyheter, Sveriges Radio och SVT serverar, att den är både någorlunda korrekt och att urvalet är relevant för medborgarna" ?  Svara: Ja eller Nej!

Fråga två: "vi måste vara solidariska och stödja de politiker som i allmänna val fått förtroendet att styra landet" ?  Svara: Ja eller Nej!

Fråga tre: att söka kunskap på nätet är problematiskt, där härjar trollen, där finns näthat, konspirationsteorier, ... ... ... " ?

Lyssna på Karl-Olof och svara på hans frågor, det kan ju vara intressant för alla och envar att få veta huruvida man är sosse-hjärntvättad eller inte, det måste ju ändå vara viktigt för alla med intresse för den egna hjärnhälsans bästa !

Efter att ha svarat på frågorna så kunde jag till min stora glädje konstatera - att, efter ha bott och levt mitt liv i sosse-Sverige i drygt 70 år så är jag märkligt nog till 100% helt opåverkad av all den sossepropaganda som dagligen har spottats ut i MSM-media. Man känner sig som en "SUPERHJÄLTE" som inget sossedravel rår på!

 

Inga kommentarer: