måndag 14 december 2009

Sanningen om KOMMUNISMEN

I går sände SVT Kunskapskanalen den Lettiska dokumentären "The Soviet Story". Det är en mycket sevärd dokumentär där KOMMUNISMENS rätta ansikte visas upp och jämnställs med NAZISMENS.
Se en 10 min version av denna dokumentär på http://www.youtube.com/watch?v=sdsa%-jKzy4
Förhoppningsvis kommer den att visas i fullversion på SVT Play inom kort.

4 kommentarer:

Jonny sa...

Utmärkt! Måste se den.

Bert sa...

Till "Anonym" - vilket jävla kräkmedel till ynkedom du är!
Din mor måste varit en åsna, din far en klänningbärare med rolig mössa.

Bert sa...

Åsnebastarden och kommunistjävlen "Anonym" har hört av sig igen med en kommentar. Åsnebastarden kriar nu om att jag inte kan höras skrika nere i källaren.

En hypotes: Kan tänka mig att Åsnebastarden är en i en brödraskara vars despotiske far var känd klänningbärare och kommunistjävel här i Mönsterås.
I det område jag bor i bor en nära anhörig(åsnan) till de kommunistiska åsnebastarderna, därav åsnebastardens kännedomen om källarplanet i huset.

Ja, egentligen skulle man inte spilla tid på åsnebastarden "Anonym" men han har år efter år via sina fega anonyma kommentarer utalat grova hot - måste säga att jag gärna skulle ge åsnebastarden Pb i pannbenet.

Anonym sa...

Hmmm!
Jag minns adjunkt Åke Domeij som hade mig som elev, och ämnet var kemi!
Kom just nu att tänka på Åke Domeij, eftersom du Bert skrev :"....gärna skulle ge åsnebastarden Pb i pannbenet." Är det "bly" du åsyftar när du skriver "Pb ?"
Jo, man kan tycka att denna kommentar tagit god tid på sig, men det beror på att din blogg ändrats så att jag nu och en tid framåt trevar mig fram hit och dit!
Ha det bra, Bert!