lördag 23 november 2019

KOMMANDE STABSLÄGE PÅ SJUKHUSEN -- ÄR KRIGET PÅ G ELLER VAD DÅ?

Lennart Mattikainen(Matti) som syns och talar på videon här nedanför verkar orolig för att något mycket otrevligt är på gång att hända här i Sverige, i närtid, detta då de svenska SJUKHUSEN fått direktiv från regeringen att de ska förbereda sig på ett "KOMMANDE STABSLÄGE". Matti som är fd polis och har väletablerade kontakter lite var stans inom stat, kommun, region osv, har alldeles nyligen varit i kontakt med personer inom sjukvården och  militären som säger att "NÅGOT ÄR PÅ GÅNG".
  • Ja, vad skulle det kunna vara för något som är på gång, ett ev krig nämns, men mot vem då, är det möjligen den alltid lede fi från öster, ryssarna, som vill expandera. 
  • Eller är det sioniststyrda ISRAEL/USA/NATO som militärt vill säkra en stor landmassa nära Ryssland. 
  • Eller är det FN som har för avsikt att med FN-styrkor invadera Sverige för att blixtgenomföra migrationsavtalet "GLOBAL COMPACT och därmed fylla upp landet med all världens flyktingar, 60 miljoner diton - visst, RÖDA KORSARNA och ANNIE LÖÖF och dylikt PK-folk skulle förstås jubla högt och därmed få visa hur extremt godhjärtade de är även under hot för liv och lem och det enorma lidande det skulle innebära för det svenska folket. 
  • Eller kan det vara den Saddam Hussein trogne Irakier och fd minister som levt i Sverige under lång tid och som har levt på sjukbidrag men som nu återigen är minister(ev försvarsminister) i dagens IRAK - kan han i smyg ha organiserat en arme här i Sverige bestående av ett antal Irakiska, Syriska, Afghanska, Iranska osv officerare, soldater och IS-terrorister, detta för att via en militärkupp ta över det försvarslösa, DÅRJÄVLARNAS PARADIS. 


Inga kommentarer: