tisdag 5 november 2019

SWEBB-TV -- FJÄRDE STATSMAKTEN 25 -- LARS BERN OM SVEKET MOT DE ÄLDRE -- DREVET MOT SWEBBTV -- HÅLLBARA FONDER EN FATTIGDOMSFÄLLA

JÄVLIGT SKAMLIGT!
Det är rent helvetes för jävligt skamligt och högst omoraliskt det som sker i dagens SVERIGE. Det att folkvalda svenska politiker på nationell och kommunal nivå helt öppet och utan den minsta förrädarskamkänsla rasistiskt diskriminerar etniska svenskar, främst då äldre och unga dito. Detta folkförräderi sker på FN:s, EU:s och andra globalistiska organisationers order exv Bildbergarna(medlem Carl Bildt) , Trilaterala Kommissionen(medlem CENTERPARTIETS orf ANNIE LÖÖF) de nämnda org omnämns också som NWO(Nya Världs Regeringen). Bosättningslagen 1 Mars 2016, Migrationsavtalet med FN 2018/19 som blev svensk lag 2019 är exp på hur ovanstående org dikterar villkoren om hur främst etniska svenskar ska särbehandlas negativt i förhållande till de sk nyankomna.

DREVET MOT SWEBBTV 
Drevet mot Fjärdestatsmaktkanalen SWEBBTV och de personer exv Lars Bern och Leif Östling som intervjuas av Swebbtv:s M Willgert är typiskt för länder där demokratur råder. I Sverige är diktaturens hantlangare främst förekommande inom de statligt finansierade PublicService företagen/stiftelserna SVT och SR. Övriga media MSM, alltså typ DN, Expressen, Aftonbladet mfl är också villiga hantlangare till marionettdiktaturen Sveriges makthavare, detta då de är i svårt behov av det frikostiga presstöd(skattemedel) som påstås vara nödvändigt för deras överlevnad. Märkligt dock detta med presstöd då de flesta av MMS-tidningarna ägs av enormt rika företag som Bonniers och Schibsted.

DAGENS GENERATION SVENSKAR BLIR FATTIGPENSIONÄRER
Lars Bern ger i den här video-intervjun klara besked om att sk "HÅLLBARA FONDER" är en mycket dålig investering, främst då för de som vill trygga en ekonomisk välfärd under ålderdomen.
Lars Bern upplyser också om att de svenska pensionsfonderna underkastas POLITISK styrning och därför tvingas att investera i sk "HÅLLBARA FONDER", detta kommer I FRAMTIDEN att göra alla svenskar av dagens generation till FATTIGPENSIONÄRER.
Lars berättar också om hur de allra rikaste familjerna på planeten exv Rockefeller, Rothschild med flera andra diton investerar stort i oljeindustrin samtidigt som svenska pensionsfondsansvariga uppmanas/beordrats att sälja ut sådant ägande. Lyssna på Lars och få förklaringen till varför Rockefeller mfl megainvesterar i OLJA!

Inga kommentarer: