tisdag 19 november 2019

VIDEO - M HAGENBO - FASCISTPARTIET SAP:s OLAGLIGA MINISTERSTYRE I DIKTATUREN SVERIGE

Mikael Hagenbo är en fd svensk yrkesmilitär(Överste-...) som har fått nog av DDR2-SOSSESTASIDIKTATUREN SVERIGE, han har därför flyttat till Lettland där han mår gott och trivs utmärkt bra med livet. Mikael har efter den avslutade militärkarriären blivit aktivt "kristen förkunnare". Mikael förnekar dock att han är religiös, detta låter motsägelsefullt kan man tycka men Mikael förklarar att religioner är mänskligt HITTEPÅSMÖRJA som har till uppgift att förtrycka folket/folken på planeten Tellus/havet/jorden.

Jag håller med M Hagenbo till 100% i hans beskrivning av det dystopiska kaostillståndet i dagens Sverige. Mikael hävdar att Sverige är ockuperat av ockulta globalistsionister och deras organisationer som exv "Bildberg", "Tri Laterala Kommission", "Romklubben", dessa org medlemmar har för avsikt att krossa nationalstaten Sverige samt så även resten av väst-Europas stater.
Vi vet att svenska ministrar, partiledare, industriledare, finanselit sedan 1960-talet regelbundet har gästat(SAMT ATT EN DEL AV DEM ÄR INVALDA MEDLEMMAR) de ovan namngivna globalist-sionistorganisationernas slutna insynsskyddade möten/kongresser. Med den vetskapen så är det inte svårt att förstå varför de svenska PK-7-partiernas företrädare inte gör sig den minsta omak med att värna Sverige och det svenska folkets fortsatta väl och liv. Mao, de svenska pk-7-politikerna är marionetter köpta av sionistkapitalisterna och ska därför i alla sammanhang tituleras med den föga smickrande titeln "LANDSFÖRRÄDARE". 

Sionisternas önskan/vilja att krossa de Europeiska länderna och folken är presenterat i flera skrifter och böcker. PanEuropa är en bok som gavs ut på 1930-talet av den Österrikiske greven Richard von Coudenhove-Kalergi(hälften österrikare å hälften japan), han framförde i denna bok sina utrotningsidéer ang den "germanska folkstammen".
Moses Hess(grundare av sionismen) var en judisk filosof, socialist/kommunist, revolutionär och sionist som redan på 1850-talet framförde att de sionistiska judarnas främsta mål var utrotandet av "germanerna". Moses Hess var också god vän och mentor till den tyskjudiske nationalekonomen och samhällsforskaren Karl Marx(ff av Kommunistiska manifestet; Kapitalet mm). Man kan utan att ta i det minsta hävda att juden Karl Marx är den person som genom sin skapade ism, Marxismen, är orsaken/skyldig till att ca 150 miljoner oskyldiga människor mördades under det blodiga 1900-talets två världskrig, revolutioner och folkmord -mao också skyldig till Holokcaust(förintelsen).
Alltså, det är de båda rasistiska judarna, sionisterna, kommunisterna och socialisterna, Moses Hess och Karl Marx som är de som först offentligt framförde idéerna/tankarna/förslagen om rasutrotning. Deras utrotningsagenda riktade sig mot en viss ras(den vita, germanska) som skulle utrotas för att bereda plats för den judiska herrefolksrasen samt de folkslag som skulle tjäna som dessas slavunderraser.

I Sverige av idag är det fortfarande den Marxistiska ideologin, nu kallad "Kulturmarxismen" som är i maktställning och som är orsaken till det samhällskaos som nu råder i det förut trygga och säkra Sverige. Den sk 68-vänstern är de som genomfört kulturmarxismen i Sverige, de har lyckats med att infiltrera alla svenska samhällsinstitutioner som exv bibliotek, MSM-media, SVT, SR, domstolar, polis, riksdag, regeringar(oavsett vänster eller höger) samt även lyckats med att infiltrera det väl förgrenade FÖRENINGSSVERIGE. En målgrupp som kulturmarxisterna har ägnat speciell omsorg  är svenska barn och ungdomar i de svenska skolorna, allt från förskola till universitet. Hjärntvätten av de svenska skolbarnen/ungdomarna blev möjligt genom att de flesta av lärarna är svårartade vänstervridna/kulturmarxister. Skolverket och dess ansvariga/politiska kommissarier är förstås den myndighet som utarbetat den kulturmarxsistiska hjärntvättande skolplanen som alla lärare måste följa till punkt och pricka. Det senaste dårförslaget som kommer från SKOLVERKET är att den svenska nationalsången inte ska tillåtas att läras ut och sjungas av eleverna i svenska skolor.
Ja, med den bakgrunden är det inte så konstigt att Sverige blev "DÅRJÄVLARNAS PARADIS"!

VAD KAN DÅ RÄDDA SVERIGE OCH DESS ETNISKT SVENSKA BEFOLKNING FRÅN ATT DEN TOTALA DÅRSKAPEN, "DEN SIONISTISKA"KULTURMARXISMEN", FÅR FORTSÄTTA ATT REGERA OCH FÖRÖDA SVERIGE?
SVAR: AVSKAFFA DET NUVARANDE STATSSKICKET "DEMOKRATISK MONARKI"!
FÖRBJUD OCH UPPLÖS ALLA NUVARANDE RIKSDAGSPARTIER OCH DESS SIDOORGANISATIONER SAMT ALLA TILL DEM LÄNKADE INTRESSEORGANISATIONER, TANKESMEDJOR, MEDIA, RELIGIÖSA OCH POLITISKA ISMER osv!

Inga kommentarer: