söndag 24 november 2019

OMFATTANDE ASYLBEDRÄGERIER I SVERIGE OCH NORGE -- INSAMLINGSBEDRÄGERIER AV TV4 TILLSAMMANS MED SOS BARNBYAR I FILIPINERNA

OBS! OBS! OBS! HEJ ALLA SVERIGEVÄNNER!

UPPMANING: NI MÅSTE SE DETTA SWEBBTV-PROGRAM OCH INTERVJUN MED DEN SVENSKE ENTREPRENÖREN "CHRISTER BIGANDER"(boendes och verksam i Filippinerna). C BIGANDER AVSLÖJAR ETT OMFATTANDE ASYL-BIDRAGS-BEDRÄGERI UTFÖRT AV ASYLSÖKANDE I MASKOPI MED SVENSKA PK-7-POLITIKER OCH SVENSKA STATSTJÄNSTEMÄN PÅ MIGRATIONSVERKET.

OBS!  SPY/KRÄKNINGSVARNING UTFÄRDAS, TA FRAM LÄMPLIGA KÄRL, SKICKA SEDAN IN DET UPPKOMNA TILL BERÖRDA SVENSKA MYNDIGHETER OCH POLITIKER.


Christer Bigander berättar om hur han under sina resor exv mött affärsidkande och boende(6 mån) pakistanier i Barcelona(Spanien) som tidigare hade sökt och fått asyl i Sverige som ensamkommande barn(ålder på sökande ca 40 år) från Afghanistan. De falskt asylsökande pakistanierna berättar att det gjordes inga inga som helst kontroller av deras verkliga identiteter och landtillhörighet av tjänstemännen på Migrationsverket, Polis osv.  De berättar också att de fick PUT(permanent uppehållstillstånd) pengabidrag och full tillgång till den svenska välfärden efter bara 4 mån vistelse i Sverige. Direkt efter erhållandet av PUT lämnade de Sverige för återresa till hemlandet och återförening med fruar och barn i Pakistan samt för 6 mån affärsverksamhet i Spanien. Det framkom också att de här pakistanierna hade flera svenska identiteter, en av dem hade fem svenska diton vilket då ger honom 5 x det erhållna pengabidraget. Pakistanierna berättade att att deras fruar tog ut de svenska bidragspengarna via kort-bankomat i Pakistan där de är bosatta. FY FAN x oändligt för dessa påstådda AFGHANSKA ensamkommande asylsökande 40-ÅRIGA BARN SOM FÅR ASYL OCH PUT I SVERIGE trots att de kommer från PAKISTAN och som dessutom har fruar och barn - vilket jävla skämt, ett dylikt scenario kan bara få utspela sig i ett totalt dystopiskt land som det ABSURDA KULTURMARXISTISKA SVERIGE.

I det det här programmet framkommer det också att pakistanierna var folkbokförda på en lägenhetsadress i Stockholm/Märsta - DE HÄR PAKISTANIERNA ANLITADE EN SVENSK ADVOKAT SOM SKÖTTE DERAS INBETALNINGAR AV LÄGENHETSHYRAN, EL mm. ADVOKATEN FICK/BEGÄRDE 3000 SEK/MÅNADEN FRÅN VAR OCH EN AV PAKISTANIERNA.
OBS! SE OCH LYSSNA PÅ DETTA ASYL OCH BIDRAGS-BEDRÄGERI-AVSLÖJANDE REPORTAGE!
CHRISTER BIGANDER FRAMFÖR LIKNANDE UPPLEVDA ERFARENHETER FRÅN exv ETIOPIEN!

I DET HÄR SWEBBTVPROGRAMET AVSLÖJAR CHRISTER BIGANDER OCKSÅ, ATT DEN SVENSKA TV-KANALEN TV4 ENGAGERAR KÄNDA SVENSKA ARTISTER OCH SKÅDESPELARE SOM HAR SOM UPPGIFT ATT I PROGRAMMEN UPPMANA SVENSKA FOLKET ATT SKÄNKA PENGAR TILL EN  ICKE-EXISTERANDE FILIPPINSK SOS-BARNBY.
ALLTSÅ, DET RÖR SOM OM ETT RENT BEDRÄGERI FRÅN TV4 OCH SOS-BARNBYAR.

CHRISTER BIGANDER UPPLYSER OCKSÅ OM ATT DET FINNS SVENSKA MEDBORGARE SOM SITTER FÄNGSLADE I FILIPPINSKA FÄNGELSER UTAN ATT DE FÅR NÅGON SOM HELST HJÄLP FRÅN SVENSKA STATEN, UD(UTRIKESDEPARTEMENTET).

SVENSKA PK-7-JOURNALISTER SOM RÅKAR ILLA UT NÄR DE ÄR UTOMLANDS FÅR DÄREMOT BÄSTA TÄNKBARA HJÄLP FRÅN UD. MEST KÄNDA DITON ÄR DE TVÅ SVENSKA KOMMUNISTJOURNALISTERNA SOM BLEV BORTFÖRDA AV EN ETIOPISK TERRORISTGRUPP FÖR NÅGRA ÅR SEDAN.

OBS! SE OCH LYSSNA PÅ DET HÄR PROGRAMMET OCH INSE/TA IN ATT SVENSKA POLITIKER OCH MAKTHAVARE INTE GÅR SVENSKA FOLKETS ÄRENDEN UTAN MERA FOKUSERAR PÅ ANDRA LÄNDERS MEDBORGARES VÄL OCH LIV!


Inga kommentarer: