söndag 30 augusti 2020

HENRIK JÖNSSON OM HYBRIS & FÖRFALL OCH NEMESIS

Är Sverige statt i förfall eller är det en illusion? Ja, med den frågan inleder Henrik Jönsson detta briljanta videotal till det svenska folket.

Är det en illusion, det att den grova kriminaliteten har blivit vardagsmat och blivit så vanligt förekommande att mord, sprängningar, våldtäkter, rån, välfärdsbedrägerier, kidnappningar, upplopp, PK-7 importerat utövat gäng/klanvälde mm har blivit en svensk normalitet som de styrande PK-partierna/sekterna har accepterat - nej, det är knappast någon illusion, det är den bistra verkligheten som hångrinar, förnedringspissar oss rakt i ansiktet samtidigt som PK-7-asen "sitter fint" och längtande tittar bort mot globalisthussarna och deras utlovade godisbelöningar.

Det förfall, Sverige, det svenska samhället och svenskarna nu-dags och sedan länge har utsatts för är inget annat än en ytterst illvillig komplott regisserad av FN, div Sionistinspirerade Globalistorganisationer/multinationella företag, Svenskt Näringsliv, div biståndsorg, NGO:er med koppling till Georg Sorros, Svenska Kyrkan, Tro & Solidaritet. Sist i raden av Sverigesvikare kommer de oöverträffat mest skyldiga till det allt mer accelererande förfallet, det är den karriär och pengakåta svenska politikeradeln, PK-7. Dessa(PK-7) rövenhåls har länge gett blanka faen i att respektera det faktum att deras mandat är deras väljares, svenska folkets, inte PK-7-rövhålens personliga dito.

Visst ok, svenska folket får för all del skylla sig självt då man envist dumskalligt och med uppvisad likgiltigt har röstat på de fähundars partier som i fem decennier bevisat att de är största bedragarna och lögnarna i Sveriges långa historia.

Henrik Jönsson avslutar med att citera Platon:"Priset hederliga människor betalar för sin politiska likgiltighet är att de styras av oduglingar."
Ja, det är bara att konstatera att den svenska politiska likgiltigheten är av gammalt antikt datum och att historiskt belagda skeenden alltid upprepar sig.


 

Inga kommentarer: